Η τραγική μάνα που έχασε την οικογένειά της στη φωτιά μιλά: «Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας κάθε μέρα»

Η τραγική μάνα που έχασε την οικογένειά της στη φωτιά μιλά: «Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας κάθε μέρα»

Ραγίζει καρδιές η μάνα που έχασε παιδιά και σύζυγο στη φωτιά

Η τραγική μητέρα της 13χρονης Εβίτας Φύτρου που πήδηξε στον γκρεμό για να σωθεί από την πυρκαγιά αλλά που ταυτόχρονα έχανε σύζυγο και γιο, τον 11χρονο Αντρέα, άφησε ένα μήνυμα που κάνει κάθε μάνα να ανατριχιάσει.

Μιλώντας για τα τραγικά συμβάντα, η μάνα που την ημέρα της φωτιάς δούλευε και βρισκόταν μακριά από την οικογένειά της, εξομολογείται.

«Προσπαθώ να μοιάσω στην κορούλα μου που ήταν πάντα μαχήτρια και κατάφερνε να το αποδεικνύει με κάθε τρόπο. Ξέρω ότι ο Γρηγόρης θα έκανε ό,τι καλύτερο για να σωθούν. Το ότι δεν τα κατάφερε ήταν απλά θέληση του Κυρίου. Ακούω στα αφτιά μου την γλυκά τρεμάμενη φωνούλα του Ανδρεά: «Φοβάμαι μανούλα, ανησυχώ πολύ, θα φανώ δυνατός αλλά εσύ μην έρθεις μαμά. Θέλω να μην έρθεις, είναι όλα κλειστά, δεν θα τα καταφέρεις».

Προσπάθησα να φτάσω κοντά τους, τέσσερις ώρες προσπαθούσα με κάθε τρόπο να πλησιάσω. Όταν εγκατέλειψα την προσπάθεια σκεπτόμενη ότι θα ήταν καλύτερα να μην κινδυνεύσω κι εγώ, ώστε να μπορώ να βοηθήσω αν χρειαστεί. Δεν έχω λόγια.

Όταν θα καταφέρω να αναγνωρίσω και τα αγόρια μου -γιατί ο κρατικός μηχανισμός και σε αυτό έχει χάσει τον μπούσουλα- θα σας πω με βεβαιότητα ότι έχασα τα πάντα. Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας κάθε μέρα».