Ποιοι είναι οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών; Βρείτε τους & αφήστε τους να τα συνοδεύσουν στο σχολείο

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών; Βρείτε τους & αφήστε τους να τα συνοδεύσουν στο σχολείο

Σας ζητάει να δει ξανά και ξανά το «Frozen»; Έχει «κολλήσει» με τα Minions; Δεν βγάζει τη στολή του Spider- Man;

Τα καλά νέα είναι ότι τώρα μπορείτε να βρείτε τους αγαπημένους ήρωες αγοριών και κοριτσιών πάνω στις πιο cool κασετίνες, τις πιο στυλάτες σχολικές τσάντες και πολλά ακόμη πολύχρωμα αξεσουάρ που θα ταξιδέψουν τα αγγελούδια σας σε μαγικούς κόσμους! Συγκεντρώσαμε τους πιο δημοφιλείς ήρωες για να κάνετε εκπλήξεις στα παιδάκια σας λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ποιες είναι λοιπόν οι top επιλογές για αγόρια και κορίτσια;

Για τους μικρούς μπόμπιρες!

Paw Patrol

SXOLIKES TAXEIS 2 copy

Τα έξι ηρωικά κουτάβια από τη δημοφιλή καναδική τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων έχουν καταφέρει να κερδίσουν τα αγοράκια, ενώ ο δεκάχρονος πρωταγωνιστής Ryder παραμένει ο αγαπημένος τους ήρωας, που τα κάνει να γελούν με την ψυχή τους! Μαζί με την τρομερή ομάδα Paw Patrol ζουν τις πιο διασκεδαστικές περιπέτειες και φέρνουν εις πέρας τις πιο δύσκολες αποστολές! Δώστε τους την ευκαιρία να κάνουν λίγο πιο συναρπαστική την καθημερινότητά τους στο σχολείο, συντροφιά με τους μοναδικούς ήρωες που κοσμούν κασετίνες, τσάντες, παγούρια, δοχεία φαγητού και άλλα πολύχρωμα σχολικά αξεσουάρ!

Minions

SXOLIKES TAXEIS 3

Ποιος δεν έχει κολλήσει με τα μικρά κίτρινα χαριτωμένα πλασματάκια; Τα minions είναι οι αδιαμφισβήτητοι σταρ των ταινιών Despicable Me, αλλά και της ομώνυμης ταινίας που απέκτησε αμέτρητους θαυμαστές. Από την πρώτη κιόλας στιγμή κατάφεραν να κλέψουν την καρδιά μικρών και μεγάλων, ενώ αρχίσαμε να τα βλέπουμε παντού, σε κάθε αξεσουάρ που αμέσως λατρεύουν τα πιτσιρίκια. Αυτοκόλλητα, μπλοκ ζωγραφικής, σημειωματάρια και τσάντες έρχονται για να κάνουν λίγο πιο όμορφη την καθημερινότητα στο σχολείο!

Spider-Mander-Man

SXOLIKES TAXEIS 4

Τα αγόρια αγαπούν την περιπέτεια, για αυτό και διαχρονικά ο Spider-Man αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τους ήρωες. Ο Άνθρωπος Αράχνη και οι ιστορίες του καταφέρνουν ακόμη να συναρπάζουν τους μικρούς μαθητές που αγαπούν τον μοναδικό αυτόν χαρακτήρα με τις εντυπωσιακές υπερδυνάμεις που κάνει τα πάντα να μοιάζουν δυνατά. Χαρίστε έμπνευση στα μικρά σας, με μία τσάντα πλάτης ή μία τσάντα τρόλεϋ Spiderman! Συμπληρώστε το σετ με ένα φαγητοδοχείο και ένα παγούρι που θα κάνουν κάθε παιδάκι να ανυπομονεί για την ώρα του φαγητού.

Μερικοί ακόμη αγαπημένοι ήρωες που θα αγαπήσουν τα αγγελούδια σας είναι ο Mickey Mouse, τα Χελωνονιντζάκια, καθώς και οι ήρωες από τις ταινίες Cars και Star Wars! Απλώς ρωτήστε τα παιδάκια σας ποιον χαρακτήρα προτιμούν και χαρίστε τους εμπνευσμένα σχολικά είδη που θα τα κάνουν να ανυπομονούν να μπουν στην τάξη.


Για τις λιλιπούτιες πριγκίπισσες!

Frozen

SXOLIKES TAXEIS 5

Η αμερικανική ταινία κινουμένων σχεδίων κατέκτησε τον τίτλο της πιο πετυχημένης όλων των εποχών! Οι δυο όμορφες πριγκίπισσες, η Έλσα και η Άννα έγιναν αμέσως οι αγαπημένες ηρωίδες των μικρών κοριτσιών που λάτρεψαν τον μαγικό τους κόσμο. Τετράδια, κασετίνες και τσάντες με τις πρωταγωνίστριες είναι τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε σε κάθε κοριτσάκι!

Barbie

SXOLIKES TAXEIS 6

Είναι η πιο διάσημη κούκλα που αγάπησε κάθε κορίτσι και αποτελεί μέρος της παγκόσμιας ιστορίας παιχνιδιών! Τώρα κυκλοφορεί και στα πιο «ροζ» σχολικά αξεσουάρ, για κάθε μικρή πριγκίπισσα που αγαπάει το στυλ! Επιλέξτε μία εντυπωσιακή τσάντα Barbie με πολύχρωμα φτερά ιδανική για παιδάκια προσχολική ηλικίας ή μία τσάντα τρόλεϋ με μοντέρνο σχεδιασμό και δώρο την αγαπημένη κούκλα για κοριτσάκια του Δημοτικού!

Hello Kitty

SXOLIKES TAXEIS 7

Το πιο χαριτωμένο λευκό γατάκι με τον χαρακτηριστικό κατακόκκινο φιόγκο που έρχεται από την Ιαπωνία έχει κλέψει την καρδιά κάθε κοριτσιού. Στο σχολείο θα γίνει η καλύτερη παρέα την ώρα του φαγητού, καθώς κυκλοφορεί πάνω σε παγούρια, τσαντάκια φαγητού, ακόμη και χαρτομάντηλα!

Τέλος, δύο ακόμη πολύ αγαπημένες επιλογές για κοριτσάκια είναι η Minnie αλλά και τα γλυκά λαγουδάκια Rabbids. Θα τα βρείτε σε αυτοκόλλητα, μολυβοθήκες, τετράδια και πολλά ακόμη σχολικά είδη.

Περισσότερες ιδέες και αγαπημένους ήρωες αγοριών και κοριτσιών μπορείτε να ανακαλύψετε στη σελίδα www.public.gr, αλλά και ένα από τα πολλά καταστήματα στην Αθήνα και την Κύπρο.