MUMMY ALERT: Αυτή είναι η υγιεινή προσθήκη καθαριότητας στη λίστα του super market σου!

MUMMY ALERT: Αυτή είναι η υγιεινή προσθήκη καθαριότητας στη λίστα του super market σου!

Η μητρότητα είναι μία ιδιαίτερη μεταβατική περίοδος για κάθε γυναίκα. Είναι ένα σημείο «ορόσημο» όπου ένα κύκλος εμπειριών κλείνει και ανοίγει ένας επόμενος. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο ερχομός ενός παιδιού θα αλλάξει πολλά στη ζωή σου. Ίσως να μην μπορείς να αφιερώνεις πια τον ίδιο χρόνο στις φίλες σου, ούτε καν στον εαυτό σου. Ίσως οι αντοχές σου με τον καιρό να μειωθούν, αφού το μωράκι σου δεν θα σε αφήνει να συμπληρώνεις το βραδινό 8ωρο που είχες συνηθίσει έως τώρα. Από την άλλη βέβαια, στη «στροφή» σε περιμένουν ένα σωρό νέες ευχάριστες εκπλήξεις και εμπειρίες, που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με ό,τι γνώρισες μέχρι σήμερα. Όλα ξαφνικά θα είναι καινούργια για σένα!

Τα παραπάνω είναι μόνο μερικές από μία σειρά αναπάντεχων -ή και όχι- αλλαγών, οι οποίες θα διαδέχονται καθημερινά η μία την άλλη. Ακόμη και τα πιο μικρά πράγματα, όπως η λίστα του super market σου για παράδειγμα, θα αλλάξει! Από εκεί που το καλάθι σου περιείχε προϊόντα που αφορούσαν κυρίως στη δική σου περιποίηση, τώρα στη θέση τους θα μπουν αυτά τα οποία εμπιστεύεσαι περισσότερο για τη φροντίδα του μικρού σου, είτε αυτή αφορά στη διατροφή του, είτε στα μαλακά ρουχαλάκια του. Σχετικά με το τελευταίο μάλιστα, έχει σημασία να γνωρίζεις πως η αγαπημένη μας μάρκα Klinex, λανσάρει επιτέλους για πρώτη φορά ένα καινοτόμο απορρυπαντικό ρούχων, την ιδανικότερη επιλογή για να σε συντροφεύσει στη νέα σου ζωή!

Η Klinex, που σου σύστησε όταν ήσουν ακόμη μικρή η μαμά σου και εκείνη γνώρισε αντίστοιχα από τη δική της μαμά, δημιούργησε το πρώτο της ενισχυμένο απορρυπαντικών ρούχων με διπλή πανίσχυρη δράση «υγιεινή και καθαριότητα», η οποία όχι μόνο φροντίζει τα ρούχα μας, αλλά δεν περιέχει καθόλου ενεργό χλώριο. Αυτό και μόνο την καθιστά ως την καταλληλότερη επιλογή για τα καθημερινά πλυσίματα που χρειάζονται τα ευαίσθητα ρούχα του μωρού σου. Η «πλούσια» σύνθεσή του, εκτός από το να απομακρύνει τους επίμονους λεκέδες, εξοντώνει βακτήρια και μικρόβια που «τρυπώνουν» στις ίνες των ρούχων και «απειλούν» την υγεία του μικρού σου. Λειτουργεί εξίσου αποτελεσματικά με τα χρωματιστά, αλλά και τα λευκά υφάσματα, ενώ σε αντίθεση με τα περισσότερα απορρυπαντικά που κυκλοφορούν στην αγορά, δεν επηρεάζεται η αποτελεσματικότητά του από τις χαμηλές θερμοκρασίες, κάνοντας τα ρούχα μας να δείχνουν πάλι καινούργια.

KLINEX 2

Επιλέγοντας το νέο απορρυπαντικό ρούχων Klinex, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πως και το μικρό σου είναι προστατευμένο από επικίνδυνους… εισβολείς και τα ρουχαλάκια του πεντακάθαρα και μυρωδάτα! Κυκλοφορεί σε δύο μοναδικά και «φρέσκα» αρώματα που χωρίς αμφιβολία θα λατρέψεις, το original και το fresh clean, ενώ μπορείς να διαλέξεις είτε τη σκόνη, είτε την υγρή του μορφή. Σε κάθε περίπτωση να είσαι σίγουρη πως από την πρώτη κιόλας πλύση, το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

Κλείνοντας, έχει σημασία να θυμάσαι πως το δέρμα του μωρού σου είναι ακόμη εξαιρετικά ευαίσθητο για να εκτεθεί στα «δυνατά» χημικά με τα οποία παρασκευάζονται συνήθως τα απορρυπαντικά και με τα οποία συνήθιζες και εσύ μέχρι πρόσφατα να πλένεις τα ρούχα σου. Η νέα επιλογή που σου δίνει η Klinex, η οποία για πάνω από 60 χρόνια είναι η πιο «πολύτιμη» σύμμαχος των νοικοκυριών, είναι η απόλυτη φροντίδα για την οικογένειά σου και η προσθήκη που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από το καλάθι και τη λίστα του super market σου. Πίστεψέ με, η μαμά και η γιαγιά σου κάτι παραπάνω ήξεραν!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.klinex.gr ή τη σελίδα στο facebook