-Back to School: Αυτή τη φθινοπωρινή προσφορά δεν πρέπει να τη χάσεις!

-Back to School: Αυτή τη φθινοπωρινή προσφορά δεν πρέπει να τη χάσεις!

Αυτή την παιδική, back to school συλλογή της Η&Μ τη ζηλέψαμε και εμείς!

Είτε είσαι μανούλα, είτε θεία, νονά, μεγάλη αδερφή ή απλώς έχεις τεράστια αδυναμία στα μικρά της κολλητής σου, το σίγουρο είναι πως ο Σεπτέμβριος αποτελεί τον ιδανικό μήνα για να προσφέρεις σε ένα παιδί τα απαραίτητα outfit για τη νέα σχολική χρονιά.

Τα παιδιά πάντα (μα πάντα) θα έχουν ανάγκη από νέα ρουχαλάκια -μιας και συνεχώς αναπτύσσονται- και ειδικότερα τώρα που πηγαίνουν σχολείο και κάθε μέρα παίζουν, τρέχουν, λερώνονται και ασχολούνται με περισσότερες δραστηριότητες!

Πριν από λίγες ημέρες τα κουδούνια χτύπησαν για πρώτη φορά για φέτος, τα σχολεία άνοιξαν τις πόρτες τους και τα παιδιά σου, το βαφτιστήρι και τα ανιψάκια σου, επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες και τις δραστηριότητές τους. Είναι σίγουρο, λοιπόν, πως χρειάζονται λίγη επιπλέον στήριξη για να κάνουν μία ομαλή μετάβαση από το ανέμελο καλοκαίρι στο γεμάτο μαθήματα και δραστηριότητες φθινόπωρο και φυσικά, δεν υπάρχει αμφιβολία πως χρειάζονται καινούρια ρουχαλάκια για να ανταποκριθούν στις νέες σχολικές αλλά και εξωσχολικές τους υποχρεώσεις.

Διότι τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, όπως ακριβώς και οι ανάγκες τους. Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα, τα περσινά τους ρούχα δεν τους πηγαίνουν φέτος! Πώς όμως, μπορείς να βρεις τα κατάλληλα για εκείνα outfit; Ποια είναι άραγε τα απαραίτητα items για να είναι ένα παιδί όσο καλύτερα προετοιμασμένο γίνεται για τη νέα σχολική χρονιά;

Η συμβουλή είναι η εξής: Σε αντίθεση με τις περασμένες χρονιές, φέτος προσπάθησε να μην επιλέξεις «τα ίδια και τα ίδια» σε ό,τι αφορά στα ρούχα. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Ότι σίγουρα αξίζει να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου για να βρεις την κατάλληλη Back to School φθινοπωρινή συλλογή, τα outfit εκείνα τα οποία τα παιδιά θα αγαπήσουν και θα καλύψουν κάθε τους ανάγκη, σχολική ή εξωσχολική.

Ιδού, λοιπόν, δύο tips για να βρεις αυτόν τον μήνα τα πιο άνετα, ποιοτικά και fun outfit για τη νέα σχολική χρονιά των παιδιών σου και των μικρών σου φίλων, δίχως να κουραστείς, τρέχοντας από το ένα κατάστημα στο άλλο και φυσικά, χωρίς να ξοδευτείς!

  1. Βρες την καλύτερη φθινοπωρινή προσφορά

Μπορείς να έχεις ποιότητα, στυλ και απίστευτα οικονομικές τιμές ταυτόχρονα; Ναι, μπορείς, αν φέτος επισκεφτείς ένα κατάστημα της Η&Μ. Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς για να βρεις τα πιο άνετα, όμορφα, φθινοπωρινά ρουχαλάκια για ένα παιδάκι. Αρκεί να κάνεις την έρευνά σου προκειμένου να ανακαλύψεις πού «παίζουν» οι καλύτερες εκπτώσεις.

Εμείς τις βρήκαμε αυτόν τον Σεπτέμβρη στην Η&Μ. Για την ακρίβεια, αν επισκεφτείς ένα από τα καταστήματά της τώρα (φυσικά και online), θα βρεις τα παιδικά ρούχα που ψάχνεις με τιμές από 3,99 ευρώ! Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Διότι από τις 19 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, το αγαπημένο πολυκατάστημα προσφέρει έκπτωση 20% για αγορές αξίας 50 ευρώ και πάνω σε όλο το παιδικό τμήμα! Γιατί να χάσεις αυτό το deal;

  1. Επένδυσε σε άνετα ρούχα με χαρούμενα σχέδια και fun μοτίβα

Μπορεί τα ρούχα να μην ήταν τα αγαπημένα σου δώρα όταν ήσουν παιδί (σε αντίθεση, για παράδειγμα, με τα παιχνίδια), ωστόσο, όταν τα outfit που σου έφερναν οι γονείς ή οι θείοι σου είχαν πάνω τους χαρούμενα σχέδια και χρωματιστά μοτίβα, τότε σίγουρα σε ενθουσίαζαν!

Μπες, λοιπόν, στη θέση και το μυαλό ενός παιδιού και φρόντισε να βρεις για εκείνο ρουχαλάκια άνετα, ποιοτικά και ταυτόχρονα, διασκεδαστικά. Τα χαρούμενα σχέδια και τα χρωματιστά μοτίβα, που λατρεύουν τα παιδιά, αποτελούν τέλειες επιλογές και το σίγουρο είναι πως θα κάνουν λίγο πιο όμορφη την καθημερινότητα των μικρών σου στο σχολείο. Στα δικά μας «must», περιλαμβάνονται φέτος τα παιδικά fashion item με τις διαδραστικές στάμπες και τις πούλιες που ξετρελαίνουν τα παιδιά και ανακαλύψαμε στη νέα φθινοπωρινή, Back to School συλλογή της Η&Μ! Εμείς την είδαμε και πραγματικά τη ζηλέψαμε -και με τιμές που ξεκινούν από τα 3,99 ευρώ, σίγουρα θα ενθουσιάσει και εσένα.

hm kids 2

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Επισκέψου ένα κατάστημα της H&M ή μπες στο hm.com για να δεις τη νέα, back to school φθινοπωρινή συλλογή της εταιρείας και να επωφεληθείς άμεσα της εκπληκτικής προσφοράς που «τρέχει»!

Καλή σχολική χρονιά!