Απλά βήματα που θα σε βοηθήσουν να ψωνίσεις στο σουπερμάρκετ, ως tech και smart μαμά!

Απλά βήματα που θα σε βοηθήσουν να ψωνίσεις στο σουπερμάρκετ, ως tech και smart μαμά!

Αν πριν από δύο μόλις χρόνια κάποιος μου έλεγε πως θα είχα προσωπική και άμεση επικοινωνία με το σουπερμάρκετ μου και μάλιστα, πως θα με ενημέρωνε στο e-mail μου για προσφορές που έχει «ετοιμάσει» μόνο για εμένα και τις ανάγκες της οικογένειάς μου, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν θα τον πίστευα.

Φαίνεται όμως πως πολλά έχουν αλλάξει μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα και πλέον, είναι ξεκάθαρο πως η τεχνολογία βρίσκεται παντού γύρω μας.

Αλήθεια όμως, είσαι σίγουρη πως είσαι καλά ενημερωμένη αναφορικά με όλες τις επιλογές -και δη τις ψηφιακές- που έχεις σήμερα στη διάθεσή σου;

Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες από εμάς συνήθως μένουμε -και επιμένουμε- στις ίδιες συνήθειες σε ό,τι αφορά στον τρόπο που κάνουμε τα ψώνια μας, αφήνοντας τις καλύτερες προσφορές να γλιστρούν μέσα από τα χέρια μας. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και αν το «έχουμε» με την τεχνολογία, συχνά δεν την αξιοποιούμε στο 100%. Τουλάχιστον, αυτό συνέβαινε μέχρι προσφάτως στη δική μου περίπτωση μέχρι τη στιγμή που πήρα την απόφαση πως είχε έρθει η ώρα να κάνω κι εγώ την είσοδό μου στον ψηφιακό κόσμο της σύγχρονης γυναίκας, εργαζόμενης, μαμάς και νοικοκυράς.

Βλέπεις, με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι και ένα ιδιαίτερα επιβαρυμένο καθημερινό πρόγραμμα στο γραφείο, ήξερα πως λίγο πριν την έλευση του 2020 χρειαζόμουν ASAP λίγη βοήθεια. Αν ήθελα να κάνω την καθημερινότητά μου πιο εύκολη, έπρεπε να κάνω μια «βουτιά» στον digital κόσμο και τελικά, την έκανα με τη βοήθεια μερικών απλών και «έξυπνων» YouTube βίντεο!

Τι έμαθα; Ότι σήμερα υπάρχουν ψηφιακές λύσεις που σου επιτρέπουν…

  1. Να ενημερώνεσαι από το email για τις μοναδικές ΣΟΥ προσφορές

Πίστεψέ με, το σουπερμάρκετ του αύριο είναι ήδη εδώ και τόσο καιρό δεν το γνώριζες. Αυτό συνειδητοποίησα την πρώτη φορά που έλαβα στο e-mail μου ενημερώσεις από την AB Plus με αποκλειστικές προσφορές, δηλαδή με προσφορές για έξι αγαπημένα προϊόντα, που με αφορούσαν πραγματικά και ήταν μόνο για ΜΕΝΑ. Είτε προτιμάς τα e-mail είτε είσαι ανυπόμονη και τσεκάρεις τον λογαριασμό σου στο ab.gr ή στο ΑΒ app, το σίγουρο είναι πως σήμερα μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ το ίδιο προνόμιο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό στο ab.gr ή μέσω του νέου AB app χρησιμοποιώντας το e-mail και το κινητό σου τηλέφωνο και να συνδέσεις την κάρτα πιστότητας AB Plus. Θα ζητήσεις να λαμβάνεις εξατομικευμένο περιεχόμενο μέσω της διαχείρισης λογαριασμού σου και θα απολαμβάνεις και εσύ τις προσωπικές σου προσφορές. Simple as that!

«Must» tip: Να σημειώσω απλώς πως πλέον, η διαδικασία έκδοσης της νέας κάρτας πιστότητας ΑΒ Plus είναι αποκλειστικά ψηφιακή και μπορεί να γίνει δική σου μέσω των Kiosks AB Touchpoint στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, μέσω του ab.gr και μέσω του ΑΒ app.

ab eswt
  1. Να ενεργοποιείς τις δικές σου προσφορές από το σαλόνι σου

Αν είσαι μητέρα και δη εργαζόμενη, γνωρίζεις ότι τα ψώνια της εβδομάδας και η αναζήτηση των προσφορών στο σουπερμάρκετ θα σου «κοστίσει» πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Η πρώτη φορά, λοιπόν, που επέλεξα τις προσφορές που είχαν έρθει στο e-mail μου από την AB Plus, τις ενεργοποίησα μέσω tablet από την άνεση του σαλονιού μου -λίγο αφότου είχα βάλει τα παιδιά για ύπνο- και έκανα online τις παραγγελίες μου, ενεργοποιώντας τις προσφορές μου και κερδίζοντας επιπλέον πόντους στην κάρτα πιστότητας AB Plus για τις αγορές μου, αισθάνθηκα πως ήμουν η νέα tech «γκουρού» του Χαλανδρίου.

«Must» tip: Φυσικά, μπορείς να εξαργυρώσεις τις δικές σου προσφορές όπως θες. Δηλαδή, είτε στο ταμείο των καταστημάτων ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΑΒ, λαμβάνοντας επιπλέον επιβράβευση έξτρα πόντων στην κάρτα σου. Όλα αυτά, βέβαια, με την προϋπόθεση να έχεις δημιουργήσει λογαριασμό!

  1. Να απολαμβάνεις προσφορές μόνο για εσένα

Σίγουρα, προσφορές γίνονται παντού. Δεν είναι υπέροχο όμως, όταν μαθαίνεις πρώτη τις προσφορές που «τρέχουν» και μάλιστα, ξέρεις ότι είναι μόνο για εσένα βάσει των δικών σου προτιμήσεων; Αυτά και άλλα πολλά θα χάσεις αν δεν εντρυφήσεις ακόμη στον εξελιγμένο digital κόσμο της ΑΒ Βασιλόπουλος. Στη δική μου περίπτωση, για παράδειγμα, συγκεντρώνω ακόμα πιο εύκολα τους 200 πόντους στην κάρτα πιστότητας μου AB Plus, και έτσι κερδίζω επιταγές έκπτωσης έξι ευρώ για τις επόμενες αγορές μου στα φυσικό ή στο «ψηφιακό» κατάστημα της αλυσίδας.

Το αγαπημένο μου super market με βοηθάει να νιώθω και tech και smart μαμά γιατί, μπορώ να κερδίζω με πολλούς τρόπους και να ενημερώνομαι ψηφιακά για προσφορές με επιπλέον πόντους σε προϊόντα και κατηγορίες, επιπλέον κουπόνια πόντων, ειδικές ενέργειες, όπως διαγωνισμοί και παιχνίδια και για πολλές άλλες εκπλήξεις κάθε φορά. Και επιπλέον… να απολαμβάνω αποκλειστικές προσφορές, μόνο για εμένα, με βάση τις δικές μου ανάγκες και προτιμήσεις για ακόμα περισσότερους πόντους και 6ευρες επιταγές!

ab eswt 2

Τρία απλά βήματα ήταν, λοιπόν, αρκετά για να κάνω λίγο πιο εύκολη την καθημερινότητά μου και να πραγματοποιήσω τα πρώτα μου βήματα στον ψηφιακό κόσμο της AB Plus, όπως αξίζει να κάνει κάθε σύγχρονη μαμά. Γνωρίζω πως έχω ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσω όμως, μπορώ ήδη να ισχυριστώ με βεβαιότητα πως είναι ωραίο να αισθάνεσαι μοναδική και να νιώθεις πως οι δικές σου ανάγκες έρχονται σε πρώτο πλάνο -και αυτή είναι μια ευκολία που η τεχνολογία μπορεί πράγματι να σου προσφέρει σήμερα.

Είτε «το έχεις», λοιπόν, με την τεχνολογία είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι σήμερα μπορείς άνετα να πραγματοποιήσεις το μοναδικό σου αγοραστικό ταξίδι για όλα όσα χρειάζεται η οικογένειά σου, από όπου και αν βρίσκεσαι. Γιατί να μην εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία; Δες πώς θα το κάνεις βήμα-βήμα εδώ!