Η Victoria Beckham πόσταρε αυτό που όλες σκεφτόμαστε για την δουλειά από το σπίτι με παιδιά

Πατούλια Κατερίνα
Η Victoria Beckham πόσταρε αυτό που όλες σκεφτόμαστε για την δουλειά από το σπίτι με παιδιά

Το post της Victoria λέει την μεγάλη αλήθεια των ημερών

Η Victoria Beckham, μαμά τεσσάρων παιδιών, βιώνει την δεύτερη εβδομάδα καραντίνας, ενώ εμείς εδώ στην Ελλάδα, διανύουμε ήδη την τρίτη.

Το μήνυμα της μαμάς Victoria έγινε viral και χτυπά στην καρδιά κάθε μαμάς!

«Καθώς μπαίνουμε στην δεύτερη εβδομάδα καραντίνας, ας θυμηθούμε πως πρέπει να βρούμε χρόνο για να φροντίσουμε και τον εαυτό μας. Φιλιά Victoria Beckham», έγραψε η σύζυγος του David και ιδού τι γράφει το Post:

«Γονείς: Αυτό που μας ζητείται να κάνουμε δεν είναι ανθρωπίνως εφικτό. Υπάρχει λόγος που είτε είσαι εργαζόμενος γονιός, είτε γονιός που μένεις σπίτι, είτε part time εργαζόμενος γονέας.

Η δουλειά και το να είσαι γονιός ή το να διδάσκεις είναι τρεις διαφορετικές εργασίες και δεν μπορούν να γίνουν την ίδια στιγμή από έναν άνθρωπο.

Δεν είναι δύσκολο επειδή το κάνεις λάθος, είναι δύσκολο γιατί είναι κάτι υπερβολικό και κάνεις το καλύτερο που μπορείς.

Όταν πρέπει να επιλέξεις, γιατί θα φτάσεις σε αυτό το σημείο, επίλεξε την επικοινωνία, διάλεξε ένα παιχνίδι αντί για μια εργασία για το σχολείο, επίλεξε να δείξεις στο παιδί πώς να βάλει πλυντήριο αντί να νιώσεις έξαλλη επειδή κανείς δεν σε βοηθάει. Επίλεξε το γέλιο και τις αγκαλιές και υπενθύμισε στα παιδιά πως είναι ασφαλή.

Αν νιώθεις στρες, χαμήλωσε τις προσδοκίες σου και ζήτα διαδικτυακή βοήθεια, είμαστε σε αυτό παρέα και όταν λέμε παρέα, εννοούμε και να είμαστε πνευματικά καλά».

Την δημοσίευση που έκανε repost η Victoria έχει γράψει η Emily, W. King, διάσημη ψυχολόγος με ειδίκευση στον αυτισμό. Το πρωτότυπο post έχει γίνει ήδη viral και όλες καταλαβαίνουμε το γιατί!

Δες το post παρακάτω