RIVER WEST: Μένουμε Σπίτι Μαζί! «Οι περιπέτειες του ντετέκτιβ Ηρακλή Που-να-βγω»

RIVER WEST: Μένουμε Σπίτι Μαζί!  «Οι περιπέτειες του ντετέκτιβ Ηρακλή Που-να-βγω»

Το RIVER WEST παρουσιάζει μία πρωτότυπη σειρά mini videos απασχόλησης για παιδιά, γιατί περνάμε καλά μαζί και στο σπίτι!

Από την Μεγάλη Δευτέρα έως και το Μεγάλο Σάββατο

Καθημερινές προβολές στα Social Media κανάλια του RIVER WEST

Το RIVER WEST παρουσιάζει μία mini video σειρά για παιδιά η οποία θα προβάλλεται στα social media κανάλια του εμπορικού κέντρου και καλεί τους μικρούς του φίλους να διασκεδάσουν μαζί, από το σπίτι. Πρόκειται για μία πρωτότυπη παραγωγή με πρωταγωνιστή τον ξεχωριστό χαρακτήρα, ντετέκτιβ Ηρακλή Που-να-βγω ο οποίος αναλαμβάνει τη διασκέδαση των παιδιών στο σπίτι, καθημερινά, όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Με την παραγωγή καινοτόμου περιεχομένου, στόχος του RIVER WEST είναι να προσφέρει στα παιδιά φρέσκες ιδέες διασκέδασης και απασχόλησης στο σπίτι για τις ημέρες των γιορτών. Παρέα με τον Ηρακλή Που-να-βρω που φέτος το Πάσχα, λόγω των συνθηκών έγινε ο Ηρακλής Που-να-βγω και λύνει τα μυστήρια από το σπίτι του, τα παιδιά διασκεδάζουν καθημερινά με διαδραστικά παιχνίδια, αστείες ιστορίες, εικονική περιήγηση στα Πασχαλινά έθιμα της Ελλάδας, ταχυδακτυλουργικά κόλπα και έξυπνες κατασκευές.

Οι συνθήκες των ημερών απαιτούν σεβασμό των οδηγιών που δίνονται από τους αρμόδιους φορείς και τήρηση όλων των σχετικών κανόνων από όλους μας. Μπορεί πολλά να έχει χρειαστεί να αλλάξουν αυτόν τον καιρό, αλλά το χαμόγελο, η διασκέδαση και η χαρά των μικρών φίλων του RIVER WEST παραμένει και στο σπίτι.

RIVER WEST: Μένουμε Σπίτι Μαζί!

www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial

Προβολή επεισοδίων: Μεγάλη Δευτέρα έως και Μεγάλο Σάββατο, ένα νέο επεισόδιο καθημερινά στα social media του RIVER WEST