Απλές συμβουλές για να γίνει η καθημερινή ρουτίνα μπάνιου του μωρού η αγαπημένη μας ώρα!

Απλές συμβουλές για να γίνει η καθημερινή ρουτίνα μπάνιου του μωρού η αγαπημένη μας ώρα!

Η καθημερινή σωματική υγιεινή του παιδιού μας, η ανάπτυξη των αισθήσεών του και η ευκαιρία για να συνδεθούμε συναισθηματικά μαζί του, είναι τρεις σπουδαίοι λόγοι για να συμπεριλάβουμε το μπανάκι του στην καθημερινότητά μας, όσο φορτωμένη και να είναι αυτή, από την πρώτη στιγμή της ζωής του.

Η ώρα που βρισκόμαστε στο μπάνιο με το μωράκι μας, είναι τόσο πολύτιμη για το ίδιο και για εμάς, καθώς η επαφή που αποκτούμε την ώρα εκείνη γίνεται γρήγορα απαραίτητη για εμάς, αλλά και για το μωρό! Το μωράκι χαλαρώνει και παίζει στο ζεστό νερό, ενώ εμείς έχουμε την προσοχή μας στραμμένη απόλυτα σε αυτό: Δεν χάνουμε τα γελάκια του, τις γκριμάτσες του, χεράκια και ποδαράκια που πλατσουρίζουν συνεχώς, δηλώνοντας ευχαρίστηση και ικανοποίηση…

Το μπάνιο του μωρού μας αρχικά και του παιδιού μας αργότερα είναι δύο ξεχωριστές περιπτώσεις – που ωστόσο έχουν δύο κοινές συνισταμένες. Η μία είναι η δική μας παρουσία στον χώρο και η συμμετοχή μας στη διαδικασία και η άλλη είναι τα προϊόντα Mustela® που επιλέγουμε για να προσφέρουμε το καλύτερο που υπάρχει, τα οποία είναι ιδανικά για χρήση από την 1η ημέρα της γέννησης. Ας δούμε αναλυτικά, πώς μπορεί να γίνει το καθημερινό μπάνιο του μωρού μας πραγματική απόλαυση και για τους δύο μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr