Αλεξάνδρα Ούστα: Θηλάζει δημόσια και περνάει το μήνυμά της για τον θηλασμό

Πατούλια Κατερίνα
Αλεξάνδρα Ούστα: Θηλάζει δημόσια και περνάει το μήνυμά της για τον θηλασμό

Η τρυφερή πόζα της νέας μαμάς Αλεξάνδρας

Μαμά για πρώτη φορά έγινε στις 21 Φεβρουαρίου και χωρίς να το μάθει κανείς, η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα. Λίγο πριν την καραντίνα της άνοιξης, η ηθοποιός και ο αγαπημένος της Γιάννης Σαρακατσάνης απέκτησαν πριν πέντε μήνες τον γιο τους.

Η Αλεξάνδρα, η οποία έγινε μαμά την ίδια μέρα που συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από το θάνατο του Σάκη Μπουλά, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό, δεν χορταίνει τη νέα της ζωή ως μαμά πια και ποζάρει συχνά με τον γιο της.

Η ίδια είχε αποκαλύψει λίγο μετά την γέννηση του μικρού:

«Γέννησα λίγο νωρίτερα, ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είχαμε κάποια ζητηματάκια, αλλά όλα είναι καλά αυτή τη στιγμή. Δεν το περίμενα πως θα βίωνα τέτοια συναισθήματα. Είναι πολύτιμες οι στιγμές που ζω αυτή τη στιγμή. Το ζούμε μαζί όλο αυτό. Γέννησα στις 21 του μηνός».
Και μόλις χθες, η Ούστα έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν γίνει μαμάδες και θηλάζουν αυτή τη στιγμή. Η ηθοποιός θηλάζει αποκλειστικά τον γιο της και το μήνυμά της για το υπέροχο αυτό ταξίδι, δίνει δύναμη σε όλες τις μαμάδες να συνεχίσουν να θηλάζουν και αποκλειστικά και δημόσια.

«Πέντες μήνες ένα υπέροχο ταξίδι, 5 μήνες αποκλειστικός θηλασμός και συνεχίζουμε...

Τα οφέλη του μητρικού θηλασμού είναι πολλά και αναντικατάστατα!

Ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) συνιστά το μητρικό θηλασμό για τουλάχιστον 2 χρόνια.

Το ποσοστό γυναικών που δεν μπορούν να θηλάσουν λόγω κάποιου παθολογικού προβλήματος, είναι πολύ πολύ μικρό!

Αν υπάρχει κάποιο μυστικό για να πετύχουμε θηλασμό χωρίς προβλήματα και χωρίς να σαμποτάρουμε την ίδια μας τη φύση, αυτό είναι η σωστή ενημέρωση από επιστημονικά άρθρα και καταγραφές και η βοήθεια (εφόσον χρειαστεί) από πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας.

Η γνώση είναι δύναμη!!!

#motherhood #moments #motherandson
#myworld #myboy #babyboy#breastfeeding #breastfedbaby #nursingmom»!

Δες την τρυφερή μαμαδίστικη πόζα παρακάτω