Νίκη Θωμοπούλου: Αποκαλύπτει πόσο άλλαξε το σώμα πριν και μετά το παιδί

Πατούλια Κατερίνα
Νίκη Θωμοπούλου: Αποκαλύπτει πόσο άλλαξε το σώμα πριν και μετά το παιδί

Η πιο ωραία ιδέα για σένα που τώρα έμεινες έγκυος

Στα μέσα Μαρτίου, η Νίκη Θωμοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την κορούλα της, καρπό του έρωτα και γάμου της με τον Γιάννη Μαρακάκη. Η γλυκιά νέα μαμά δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από τη νέα της ζωή ως μαμά και εμείς δε χορταίνουμε να την βλέπουμε.

Η Νίκη, είχε μιλήσει και στο queen.gr, την ημέρα που γιόρτασε για πρώτη φορά ως μαμά και είχε αποκαλύψει:

«Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι ΜΑΜΑ! Αυτό που λέω στις εγκυούλες, που θα γεννήσουν σε λίγο καιρό, είναι ότι στην αρχή οι κινήσεις σου γίνονται ενστικτωδώς, δεν προλαβαίνεις να καταλάβεις τι εστί μητρότητα, όλα είναι θέμα επιβίωσης του μωρού σου. Η αγάπη για το πλασματάκι σου προκύπτει και «εξελίσσεται», μεγαλώνει στην πορεία! Το σίγουρο είναι ότι ανυπομονώ να ακούσω από την κόρη μου να με φωνάζει «μαμά»».

Κι επειδή η όμορφη νέα μαμά έχει πολλές ωραίες ιδέες, στον λογαριασμό της στο Instagram, μας έδειξε και το πόσο έχει αλλάξει το σώμα της από την εγκυμοσύνη και την γέννα ως σήμερα και μας έδωσε και μια ωραία ιδέα. Αν είσαι τώρα έγκυος, μπορείς να ακολουθήσεις το ταξίδι της μητρότητας όπως ακριβώς το έκανε και η Θωμοπούλου.

Ξεκίνα να φωτογραφίζεις με την λογική της selfie την κοιλίτσα σου μπροστά σε έναν καθρέφτη, και στο τέλος, θα κάνεις ένα όμορφο κολάζ. Η τελευταία φωτογραφία, θα είναι και η πιο συγκινητική, μιας και θα έχεις στην αγκαλιά σου το μωρό σου.

Αυτό που μπορούμε με σιγουριά να πούμε είναι πως το σώμα της Θωμοπούλου και στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά είναι αψεγάδιαστο.