Το κόλπο της δασκάλας για να μιλάει με τη μάσκα στους μαθητές της έγινε viral

Πατούλια Κατερίνα
Το κόλπο της δασκάλας για να μιλάει με τη μάσκα στους μαθητές της έγινε viral

Ναι και κάτι που θα μας κάνει ευκολότερη τη ζωή

Τώρα που τα σχολεία ξεκινούν, εκτός από τα παιδιά που θα φορούν μάσκα, θα είναι και οι δάσκαλοι και οι καθηγητές εκείνοι που θα πρέπει να διδάσκουν τα παιδιά φορώντας μάσκα.

Κι αν στην καθημερινότητά σου δυσκολεύεσαι κι εσύ να μιλήσεις και να γίνεις αντιληπτή, επικοινωνώντας κυρίως με ενήλικες, φαντάσου τι θα συμβεί με τους παιδαγωγούς που θα πρέπει να επικοινωνήσουν με μικρά παιδιά.

Μια δασκάλα από την Georgia των ΗΠΑ, η Angie Madden έγινε viral στο Facebook με ένα και μόνο βίντεο, δείχνοντας το τιπ που έχει για να μπορεί να επικοινωνεί με τους μαθητές της και να μην παραβιάζει τους κανόνες πρόληψης της εξάπλωσης του covid19.

Η δασκάλα αγόρασε όλα τα απαραίτητα εφόδια για το σχολείο από το Amazon και μαζί με αυτά ένα στήριγμα μάσκας που την βοηθά να μιλάει σωστά. Το video έχει 14 εκατομμύρια προβολές, έχει μοιραστεί 300.000 φορές και έχει πάνω από 31.000 Likes.

«Προς όλους τους δασκάλους φίλους μου, βρήκα το πιο κουλ αντικείμενο, Το βάζεις κάτω από τη μάσκα και μπορείς να μιλάς δυνατά, να μην αναπνέεις πάνω στη μάσκα και να μην φεύγει η μάσκα από την θέση της. Φαίνεται παράξενο αλλά λειτουργεί.



Ουσιαστικά, αυτό το στηριγματάκι, σε βοηθά να ελευθερώνεις το στόμα, χωρίς να είναι επικίνδυνο για τον τρόπο που ανασαίνεις.

Βρες ένα τέτοιο στήριγμα μάσκας εδώ