«Έχασα ένα μωρό στις 20 εβδομάδες κύησης»: Το μήνυμα που πρέπει να διαβάσεις

Πατούλια Κατερίνα
«Έχασα ένα μωρό στις 20 εβδομάδες κύησης»: Το μήνυμα που πρέπει να διαβάσεις

Το μήνυμα που πρέπει να δεις αν προσπαθείς να ξεπεράσεις μια αποβολή

Μετά την τραγική απώλεια του μωρού που κυοφορούσε η Chrissy Teigen, ένα κύμα αγάπης κατέκλυσε το προφίλ του πρώην μοντέλου στο Instagram.

Πέρα από λίγα σχόλια που κατέκριναν την Teigen για την επιλογή να δείξει τις φωτογραφίες από την γέννησε του γιου της Jack που δεν κατάφερε να επιβιώσει μετά την γέννησή του στους 6,5 μήνες κύησης.

Η δημοσιοποίηση της αποβολής της Chrissy έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που θρηνούν για την απώλεια του αγέννητου παιδιού τους. Στο μήνυμα αυτό συμμετείχε μια ακόμα ηθοποιός που αποκάλυψε την δική της αποβολή στις 20 εβδομάδες κύησης. Η 47χρονη Kate Beckinsale αποκάλυψε πως και η ίδια είχε μια αποβολή την οποία πέρασε μυστικά και ιδιωτικά.


https://www.instagram.com/p/CF1tJ8Egpd1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πριν πολλά χρόνια έχασα ένα μωρό στις 20 εβδομάδες. Είχα κρατήσει την εγκυμοσύνη μυστική και κατέρρευσα. Υπάρχει θλίψη, ντροπή και σοκ μετά από μια τέτοια εμπειρία, είσαι τσακισμένη και το σώμα σου συνεχίζει να λειτουργεί σαν να έχει γεννηθεί το μωρό, το γάλα κατεβαίνει και δεν υπάρχει κανείς για να τον θρέψεις. Αυτή μπορεί να είναι η πιο μοναχική στιγμή, η εποχή που που καταστρέφεται η ψυχή σου, ειδικά αν δεν έχεις έναν σύντροφο να σε στηρίξει ουσιαστικά όπως η Chrissy. Νομίζω πως είναι τιμή να σου επιτρέψει κάποιος να συμμετέχεις στη θλίψη του, ειδικά σε ένα θέμα όπως αυτό. Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένεια Legend και σε όλες τις γυναίκες και τα ζευγάρια εκεί έξω που υποφέρουν ιδιωτικά και ξέρω πως είναι πολλά. Σε ευχαριστούμε Chrissy που μας έδειξες ξεκάθαρα πως αβάσταχτη είναι μια τέτοια εμπειρία και πώς μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή αν δεν έχεις στηρίξει. Ας αφήσουμε αυτούς που θρηνούν να επιλέξουν το πώς θα το κάνουν, είναι μια δύσκολη στιγμή, ας τους στηρίξουμε.