Τα 5 πρώτα χρόνια ζωής των παιδιών: Τα ευρήματα της έρευνας της Κate Middleton

Τα 5 πρώτα χρόνια ζωής των παιδιών: Τα ευρήματα της έρευνας της Κate Middleton

Η μεγάλη έρευνα της Kate έφερε καρπούς

Tα πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας των 5 ερωτήσεων για τα 5 χρόνια ζωής των παιδιών, παρουσίασε η Kate Middileton.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έρευνα που έχει γίνει στο Ηνωμένο Βαίλειο για τα πρώτα χρόνια ζωής των παιδιών και έδωσε τη δυνατότητα στους γονείς να εκφράσουν τη σκέψη τους με το πώς πρέπει να μεγαλώσει η επόμενη γενιά ενώ με την πανδημία να σκεπάζει τη ζωή των οικογενειών, έδωσε τη δυνατότητα στους γονείς να εξηγήσουν πως ο covid19 επηρέασε τη ζωή και την καριέρα τους με παιδιά στο σπίτι μικρότερα των πέντε ετών.

Η Kate φρόντισε να αποκαλύψει τα πρώτα σημαντικά ευρήματα της έρευνας με βίντεο στο Instagram ενώ έφτιαξε και ένα βίντεο με απαντήσεις σε κάποιες από τις ερωτήσεις που της έστειλαν ακόλουθοί της.


https://www.instagram.com/p/CIGaTbtFJb3

Μερικά από τα ευρήματα:
1 στους 4 γονείς αντιλαμβάνεται την ξεχωριστή σημασία που έχουν τα πέντε πρώτα χρόνια ζωής ενός παιδιού.

Το 90% των γονιών αντιλαμβάνεται πως η δική τους ψυχική υγεία και σωματική υγεία είναι κρίσιμη για το μεγάλωμα των παιδιών αλλά λίγοι είναι οι γονείς που βάζουν σε προτεραιότητα τον εαυτό τους.

Η έρευνα έδειξε πως μόνο το 10% των γονιών βρήκε χρόνο για τον εαυτό του, στην ερώτηση πώς προετοιμάστηκε για τον ερχομό ενός παιδιού.

To 70% των γονιών νιώθει πως δέχεται κριτική από άλλους γονείς ενώ τουλάχιστον οι μισοί γονείς καταλαβαίνουν πως αυτή η κριτική έχει αρνητικό αντίκτυπο στην πνευματική τους υγεία.

Στις ερωτήσεις που απάντησε η Middleton, μέσα σε ένα χιουμοριστικό βίντεο, δεν έκρυψε πως και η ίδια έρχεται αντιμέτωπη με τα tantrums των παιδιών της και δεν είναι η αρμόδια για να δώσει συμβουλές επί του θέματος.

Η Kate μελετά τα πρώτα χρόνια ζωής των παιδιών και τη σημασία τους, τα τελευταία εννιά χρόνια με την βοήθεια ειδικών και κάπως έτσι κατέληξε στη μεγάλη αυτή έρευνα. Το σημαντικότερο για την ίδια είναι η μοναξιά που ένιωσαν φέτος οι γονείς περισσότερο από ποτέ εξαιτίας της πανδημίας η οποία αυξήθηκε από το 38% στο 63%.