Φοράει σωστά τη μάσκα το παιδί σου;

Φοράει σωστά τη μάσκα το παιδί σου;

Μάθε πως θα του ανακουφίσεις τα αυτιά

Αναρωτιέσαι αν φοράει σωστά τη μάσκα το παιδί σου; Επειδή η προστασία της μάσκας είναι πολύ σημαντική, μάθε όλα τα tips για την ιδανική εφαρμογή.

Το πιο σημαντικό που πρέπει να διδάξεις στο παιδί σου είναι να πλένει καλά τα χέρια του πριν φορέσει τη μάσκα αλλά και αφού την απομακρύνει από το πρόσωπό του. Δεν θα πρέπει να την αγγίζει όσο την φοράει και να την βγάζει πάντοτε πιάνοντάς την από το πλάι.

Η μάσκα θα πρέπει να εφαρμόζει καλά στις δύο πλαϊνές πλευρές του προσώπου του παιδιού, χωρίς να αφήνει κενά. Εάν ενοχλεί το παιδί στα αυτιά μετά από πολύωρη χρήση, μπορείς να πιάσεις τα λάστιχά της με ένα ειδικό πιαστράκι συγκράτησης μάσκας ή με ένα κοτσιδάκι του παιδιού, ακόμα και πίσω από μία στέκα. Πάντοτε, όμως, θα πρέπει να ελέγχεις ότι η μάσκα δεν είναι πολύ χαλαρή και δεν αφήνει κενά στα πλαϊνά.

Και αν αναρωτιέσαι ποια μάσκα είναι η καλύτερη επιλογή, η απάντηση είναι αυτή που έχει πολλές επιστρώσεις και το κατάλληλο μέγεθος για το παιδί σου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράζεις τις παιδικές μάσκες, αφού δεν είναι δυνατόν να εφαρμόζει σωστά μία μάσκα ενηλίκων στο παιδικό προσωπάκι.

Και αν έχεις μωράκι και δεν μπορεί να φορέσει μάσκα, υπάρχει τρόπος να το προστατεύσεις.

Διάβασε στη gallery το πώς.