Μωρά στον ήλιο: Πώς θα φροντίσεις βρέφη, νήπια και παιδιά στην παραλία αλλά και στο σπίτι

Μωρά στον ήλιο: Πώς θα φροντίσεις βρέφη, νήπια και παιδιά στην παραλία αλλά και στο σπίτι

Το παιδί σου δεν θα πάψει ποτέ να είναι το μωρό σου… Μάθε πώς θα το προστατεύσεις από τον ήλιο στην παραλία, αλλά και πώς θα φροντίσεις το δερματάκι του αφού επιστρέψετε στο σπίτι!

Αφού γεννήσεις το παιδί σου, είσαι πάνω από όλα μητέρα (μανούλα, μαμά, μάνα, μάμη, mommy, μαμίκα κοκ). Είναι ένας τίτλος που φέρεις για όλη σου τη ζωή και ο πρωταρχικός σου ρόλος. Αντίστοιχα, το παιδί σου, ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα το μωρό σου. Θα γίνει νήπιο, έφηβος, ενήλικας, θα περάσει όλα τα φυσιολογικά στάδια της ζωής του αλλά για εσένα θα είναι το μωρό που λάτρεψες από την πρώτη στιγμή που άκουσες το κλάμα του. Θα είναι αυτό που γέννησε πρωτόγνωρα συναισθήματα μέσα σου και πολλές, πάρα πολλές απορίες!

mustela frontida kalokairi 2

Τι χρειάζεται; Πώς θα το φροντίσεις; Πώς θα του προσφέρεις το καλύτερο; Και τώρα που καλοκαίριασε: Πώς θα το προστατεύσεις από τον ήλιο; Αν είσαι νέα μητέρα είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Αν το μωρό σου δεν είναι πλέον μωρό αλλά νήπιο ή παιδί και πάλι χρειάζεται να ακούσεις αυτά που έχουμε να πούμε. Ο ήλιος βλέπεις δεν είναι παιχνίδι. Στον ήλιο παίζουμε και διασκεδάζουμε αλλά δεν παίζουμε με αυτόν. Το βρεφικό και παιδικό δέρμα χρειάζεται εξειδικευμένη προστασία στην παραλία και φροντίδα στο σπίτι. Μην ανησυχείς, όπως σου είπαμε, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και έχουμε την καλύτερη παρέα!

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr