Επιστροφή στα θρανία: Πώς θα βρεις την κατάλληλη σχολική τσάντα για το μικρό σου με λίγα κλικ

Επιστροφή στα θρανία: Πώς θα βρεις την κατάλληλη σχολική τσάντα για το μικρό σου με λίγα κλικ

Back to school! Αυτό είναι το σύνθημα της περιόδου και φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, το εννοούμε με την πιο θετική διάθεση, μαμάδες και παιδιά!

Σχολικές τσάντες και σχολικά είδη έχουν την «τιμητική» τους γιατί το σχολείο μας έλειψε, το αποζητήσαμε και τώρα, που ξεκινάει και πάλι θέλουμε να το υποδεχτούμε όσο καλύτερα γίνεται, δηλαδή με κέφι και πλήρως προετοιμασμένοι, οικογενειακώς.

Ο Σεπτέμβριος, άλλωστε, είναι ο κατεξοχήν μήνας για καινούρια ξεκινήματα, είναι η εποχή που μαζί με τα παιδάκια μας διαλέγουμε ενθουσιασμένοι την καινούρια σχολική τσάντα, σχολικά είδη με μονόκερους ή σχολικά είδη με δεινόσαυρους, κασετίνες και τετράδια, τσαντάκια φαγητού και παγούρια και ό,τι άλλο χρειάζονται τα μικρά μας για τη νέα τους σχολική χρονιά. Επιστρέφουμε κι εμείς οι ίδιες για λίγο στο σχολείο και αισθανόμαστε να μας πλημμυρίζει το «ξανά στα θρανία» συναίσθημα -η αγαπημένη μας κασετίνα με το ουράνιο τόξο, η λατρεμένη μας «διπλανή» που έφευγε για διακοπές στο χωριό και κάναμε τρεις μήνες να την ξαναδούμε, αυτή η αίσθηση οικειότητας που νιώθαμε πάντα επιστρέφοντας στο σχολείο μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr