Kate-William: Ο λόγος που δεν εμφανίζονται ποτέ σε κοινωνικές εκδηλώσεις με τα παιδιά τους

Kate-William: Ο λόγος που δεν εμφανίζονται ποτέ σε κοινωνικές εκδηλώσεις με τα παιδιά τους

Εξαιτίας του ρόλου τους αλλά και της προσωπικότητάς τους, ο William και η Κate έπρεπε να είναι πολύ οργανωμένοι και ευαισθητοποιημένοι ως γονείς, για οτιδήποτε προκύπτει σχετικά με τα παιδιά τους.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μπορεί να αποτελούν το μελλοντικό βασιλικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας όμως ο ρόλος τους ως γονείς αποτελεί ύψιστης σημασίας για τους ίδιους. Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ξέρουν (και θέλουν) να εξισορροπούν την επαγγελματική και την οικογενειακή τους ζωή χωρίς να περιορίζονται μόνο με τις υποδείξεις του πρωτοκόλλου, κάτι που απ΄ ό,τι φαίνεται τα έχουν καταφέρει θαυμάσια.

«Εξαιτίας του ρόλου τους αλλά και της προσωπικότητάς τους, ο William και η Κate έπρεπε να είναι πολύ οργανωμένοι ως γονείς», λέει άνθρωπος του παλατιού στη The Sun και συνεχίζει αναφέροντας: «Ως γονείς, έχουν αναπτύξει αυτή την εξαιρετική ικανότητα να αφήνουν πολλά πράγματα να φαίνονται αυθόρμητα -όσα περισσότερα μπορούν- και έτσι το βλέπουν και τα παιδιά τους, όχι μόνο ο κόσμος απ' έξω».

diana2 n41

Η εμμονή που είχαν ο William και ο Harry όταν ήταν μικροί προβλημάτιζε την πριγκίπισσα Diana

Όλοι οι royal experts παραδέχονται πως το ζευγάρι αντλεί έμπνευση από την «ταπεινή ανατροφή» της Kate (που σε αντίθεση με τον William δε μεγάλωσε μέσα σε πρωτόκολλα και περιορισμούς) όταν πρόκειται για την ανατροφή των παιδιών τους. «Η Kate προέρχεται από μια υποστηρικτική οικογένεια, επομένως ενδιαφέρεται πολύ για το πώς τα παιδιά της αλλά και όλη η οικογένεια θα κοινωνικοποιείται και θα επικοινωνεί με φίλους», δήλωσε ο ίδιος άνθρωπος στη The Sun.


https://www.instagram.com/p/CXTg1Z5Nzbm

«Ως γονείς είναι επίσης πολύ καλοί στο να "σηκώνουν τα μανίκια" και να συμμετέχουν σε σχολικές εκδηλώσεις, σε αθλητικές ημέρες, σε φιλανθρωπικές ημερίδες και παρόμοιες δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τα παιδιά τους. Προσπαθούν να είναι ακριβώς όπως οι κανονικοί γονείς με κανονικές προκλήσεις ανατροφής».

Είναι αυστηροί γονείς τελικά;

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του μπορεί επίσης να διαχειρίζονται μ΄έναν αυστηρό τρόπο τα παιδιά τους, όσον αφορά τους κανόνες στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Ο πρίγκιπας και η δούκισσα σαφέστατα προσπαθούν να προστατεύουν τα παιδιά τους, ακόμη κι αν τα εκθέτουν σε κάμερες και φωτογραφίες στον Τύπο ή τα κοινωνικά μέσα.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις, μονοπωλούν το ενδιαφέρον κοινού και Τύπου κάθε φορά που φωτογραφία τους βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ωστόσο, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge σπάνια εμφανίζονται με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια επίσημων βασιλικών εκδηλώσεων και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ο βασιλικός ειδικός Duncan Larcombe αποκάλυψε στη Mirror ότι ο William και η Kate έχουν θεσπίσει έναν αυστηρό κανόνα σχετικά με τη συμμετοχή των παιδιών τους σε εκδηλώσεις.

kate middleton william

Η Kate Middleton δεν... κακομαθαίνει τα παιδιά της - Θα τους πάρει κάτι πρακτικό για τα Χριστούγεννα

«Η πραγματικότητα είναι ότι ο William και η Kate έχουν έναν απαράβατο κανόνα, να μην παίρνουν τα παιδιά σε επίσημες εκδηλώσεις», είπε. «Τα βλέπουμε πραγματικά μόνο στο μπαλκόνι του Παλατιού να κουνάνε τα χέρια σε "στημένες" βασιλικές εκδηλώσεις, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα, όπως για παράδειγμα όταν ο Τζορτζ ήταν στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό του Euro».

Ο Larcombe πρόσθεσε: «Τα παιδιά μεγαλώνουν σίγουρα σ' ένα αυστηρό καθεστώς, και αυτό το βλέπουμε σε όλες τις κοινωνικές εμφανίσεις του Τζόρτζ».

Ο William και η Kate γνωρίζουν ότι τα παιδιά τους θα μεγαλώσουν μέσα στη δημοσιότητα, ειδικά ο Τζορτζ, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι τρίτος στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου. Ωστόσο, φαίνεται ότι επικεντρώνονται περισσότερο στο να τα προστατεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο, τώρα που είναι μικρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kate Middleton έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να ενθαρρύνει τα παιδιά της- Υιοθέτησέ τον!

Η εμμονή που είχαν ο William και ο Harry όταν ήταν μικροί προβλημάτιζε την πριγκίπισσα Diana