Τα spring trends που θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα των παιδιών σας

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα spring trends που θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα των παιδιών σας

Με την άνοιξη να έχει έρθει για τα καλά, ήρθε η στιγμή να δούμε τις ελλείψεις στην γκαρνταρόμπα των μικρών μας και να κάνουμε τις απαραίτητες προσθήκες.

Από τη μία πλευρά έχουμε τα ρουχαλάκια και από την άλλη, τα παπούτσια και τα υπόλοιπα απαραίτητα αξεσουάρ της παιδικής γκαρνταρόμπας, που μπορούμε να ανακαλύψουμε με μία βόλτα στο Golden Hall.

2.jpg

Οι τάσεις της άνοιξης στα παιδικά ρούχα και τα παπούτσια θέλουν το χρώμα να είναι ο πρωταγωνιστής. Ευτυχώς για εμάς, διότι ξέρουμε πόσο πολύ αρέσουν στα παιδιά τα χρώματα, αλλά και τα λαμπερά σχέδια και τα prints. Με μία επίσκεψη στο Golden Hall, λοιπόν, θα ανακαλύψετε μοναδικά items σε fun διάθεση, που θα ξετρελάνουν μικρούς κα μεγάλους.

Everyday backpacks

Την άνοιξη ξεκινάμε τις πρώτες δραστηριότητες με τα παιδιά στη φύση, οπότε μία μικρή τσάντα σακίδιο για την πλάτη είναι απαραίτητη για τα Σαββατοκύριακα. Στο κατάστημα Accessorize βρήκαμε την πιο χαριτωμένη τσάντα πλάτης σε ονειρεμένα pastel χρώματα, που θα λατρέψει η μικρή σας... και off we go!

3.jpg

Accessorize, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106829834

Casual t-shirts

Τα κοντομάνικα μπλουζάκια δεν είναι ποτέ αρκετά για τα παιδιά μας. Πάντα χρειαζόμαστε νέα, χαρούμενα σχέδια σε εξαιρετική ποιότητα για να αλλάζουν μέσα στην ημέρα. Στο κατάστημα DPAM λατρέψαμε τη νέα συλλογή με τους καρχαρίες και τους υπόλοιπους ήρωες του βυθού.

4.jpg

DPAM, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106836477

Shirt dresses

Όλα τα κοριτσάκια θέλουν να φοράνε τα ρούχα της μαμάς τους. Το iconic shirt dress που βρήκαμε στο κατάστημα Lapin House είναι η πιο κομψή εκδοχή του κλασικού φορέματος. Με ρομαντικές λεπτομέρειες από δαντέλα, θα γίνει το αγαπημένο φόρεμα της μικρής σας.

5.jpg

Lapin House, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106830809

Sneaker fever

Ένα νέο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια είναι must για την περίοδο της άνοιξης. Ιδανικά θέλετε ένα σχέδιο σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, που θα μπορέσετε να το συνδυάσετε και με τα καλοκαιρινά ρουχαλάκια των παιδιών σας. Στο Zakcret Sports θα βρείτε το πιο cool ζευγάρι από τη νέα συλλογή της Nike, για άνεση και στυλ σε ένα σχέδιο.

6.jpg

Zakcret Sports, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106890809

In florals we trust

Άνοιξη σημαίνει λουλούδια παντού: Στα ρούχα, τα μαλλιά, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ. Δεν υπάρχει κοριτσάκι που να μην θέλει να φορέσει ένα stylish, floral φόρεμα σε φούξια και ροζ αποχρώσεις, όπως αυτό που είδαμε στο κατάστημα Sugar n΄ Spice. Ο φιόγκος στη μέση είναι το extra touch που θέλετε.

7.jpg

Sugar n΄ Spice, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106820058

New sandals

Στο κατάστημα Milkshakes and Dreams θα βρείτε τις πιο ενημερωμένες επιλογές από γνωστά designer παιδικά brands. Εμείς, για την άνοιξη διαλέξαμε τα fishermen sandals σε pale πορτοκαλί και γκρι, τα πιο άνετα παπούτσια που μπορούν να φορεθούν τόσο από κορίτσια, όσο και από αγόρια. Ένα ζευγάρι μέσα στις τάσεις της νέας σεζόν.

8.jpg

Milkshakes and Dreams, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106849772

White shirts

Τα βολανάκια είναι ένα από τα must στοιχεία του girly style. Και ένα λευκό μπλουζάκι με βολάν, αλλά και λεπτομέρειες από δαντέλα κιπούρ θα γίνει το νέο αγαπημένο top για φούστες και παντελονάκια. Στη συλλογή του καταστήματος Frattina βρήκαμε την κατάλληλη επιλογή για εσάς που ψάχνετε στυλ και ποιότητα μαζί.

9.jpg

Frattina, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106838810

Spring anoraks

Αν θέλετε να πάρετε τώρα ένα μπουφανάκι που θα φορεθεί και την άνοιξη και το καλοκαίρι, τότε τα all time classic αδιάβροχα anoraks στη boutique Petit Bateau είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Σε όμορφα παιδικά prints με ζωάκια και άλλους ήρωες, είναι ένα απαραίτητο item για τις ημέρες με κρύο.

10.jpg

Petit Bateau, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106813050

Με μία βόλτα στο Golden Hall, μπορείτε να βρείτε όλα όσα ψάχνετε για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα των μικρών σας. Ρούχα, παπουτσάκια και αξεσουάρ, όλα σε playful χρώματα και μοναδικά shapes, που συνδυάζουν ποιότητα και στυλ. Κάντε, λοιπόν, την εγγραφή σας στο νέο site του Golden Hall για να αντλήσετε έμπνευση και ετοιμαστείτε για μία βόλτα για shopping μαζί με τα παιδιά σας, στον απόλυτο προορισμό της άνοιξης!