H Kim Kardashian είπε πως είναι δύσκολο πράγμα το να μεγαλώνεις παιδιά και η κριτική ξεκίνησε αμέσως

Πατούλια Κατερίνα
H Kim Kardashian είπε πως είναι δύσκολο πράγμα το να μεγαλώνεις παιδιά και η κριτική ξεκίνησε αμέσως

Έχει τελικά η Kim Kardashian το δικαίωμα να λέει πως δυσκολεύεται με την ανατροφή των παιδιών της;

Στο νέο podcast του πιο διάσημου αυτή τη στιγμή life coach Jay Shetty προσκεκλημένη ήταν η Kim Kardashian, στην πιο ειλικρινή όπως παραδέχτηκε και η ίδια συνομιλία της ζωής της.

Στη μία ώρα και κάτι που κράτησε το podcast, η Kim μίλησε για όλα και παραδέχτηκε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και η ίδια στο μεγάλωμα των τεσσάρων παιδιών της.

Και ήταν η ανατροφή των παιδιών και οι δοκιμασίες που αντιμετωπίζει η Kim που έκαναν έξαλλες πολλές μαμάδες στο Twitter και το Instagram.

Βλέπεις, η 42χρονη Kim ξεκίνησε την κουβέντα της με τον Shetty τονίζοντας πόσο απαιτητική είναι η καθημερινότητά της όταν πρέπει να ετοιμάσει την 9χρονη North, την 5χρονη Chicago, τον 7χρονο Saint και τον 4χρονο Psalm στο σχολείο και πώς η μόνη μισή ώρα που έχει μόνο για τον εαυτό της, είναι όταν έχει αφήσει και τα τέσσερα παιδιά στο σχολείο και επιστρέφει σπίτι για να ξεκινήσει να δουλεύει, εκεί κλείνει κινητά και mails, βάζει δυνατά τη μουσική και απολαμβάνει τον χρόνο που έχει μόνο για την ίδια.

https://www.instagram.com/p/CsjS-I_uO9T

Στο ίδιο πλαίσιο, η Kim εξηγούσε πόσο κουραστικό είναι και το βράδυ που πρέπει τα παιδιά να πλυθούν και να πέσουν για ύπνο και η ίδια, όπως κάθε μία μαμά από εμάς, θα χαλαρώσει επιτέλους και θα δει την αγαπημένη της σειρά.

Η φράση της Kim, πως το να μεγαλώνεις παιδιά είναι πολύ δύσκολο, ήταν που έκανε όσους άκουσαν το podcast να διαμαρτυρηθούν για το πώς η Kim, μια εκατομμυριούχος, υποδύεται την απλή μαμά της μέσης τάξης λες και δεν έχει μια σειρά ανθρώπων να την βοηθούν.

«Η Kim έχει τέσσερις νταντάδες, μία για κάθε παιδί, πρέπει να σταματήσει να μας λέει πόσο δύσκολη είναι η μητρότητα», ήταν ένα σχόλιο ενώ μια άλλη μαμά τόνισε:

«Έχει τη στήριξη από τόσους ανθρώπους και πάλι διαμαρτύρεται πως δυσκολεύεται, τόση υποκρισία», τόνισε μια άλλη μαμά.

Πάντως, οι φήμες θέλουν και τις τέσσερις αδερφές που έχουν αποκτήσει παιδιά – Kim, Kourtney, Khloe και Kylie- να έχουν μια στρατιά από νταντάδες που τις βοηθούν στην ανατροφή των παιδιών τους.

Πάντως, η απλότητα με την οποία η Κιμ μοιράστηκε τις ανησυχίες της ως μαμά που μεγαλώνει μόνη της τέσσερα παιδιά, έπεισε αρκετούς – ακόμα κι εκείνους που δεν την ακολουθούν στα social- πως είναι πιστή στην οικογένειά της, ξέρει τα λάθη της, ξέρει να συγχωρεί και να κάνει τους γύρω της να την θαυμάσουν.

«Υπάρχουν βράδια που κλαίω μέχρι να αποκοιμηθώ, που το σπίτι μου είναι σαν να πέρασε τυφώνας, που τα παιδιά έχουν άλλη διάθεση, άλλο χαρακτήρα, μπορεί να μαλώνουν και δεν είναι κανείς άλλος εκεί και πρέπει εκεί να παίξω τον καλό και τον κακό αστυνομικό», τόνισε η Kim.

https://www.instagram.com/p/CseIxf_rynl

Προφανώς, η Kardashian δεν είναι η τυπική πολύτεκνη μητέρα. Προφανώς μπορεί να έχει μια στρατιά από νταντάδες αλλά στο τέλος της μέρας, δεν φαίνεται να είναι από εκείνες τις μαμάδες που βλέπουν τα παιδιά τους στις γιορτές και στις αργίες. Και ακόμα και η συνολική θεώρησή της για τη μητρότητα, καταλήγει σε αυτό στο οποίο όλες συμφωνούμε:

«Η μητρότητα είναι η δουλειά που σε ανταμείβει περισσότερο από όλες στον κόσμο αλλά τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για εκείνη. Όσο και να περιμένει, ό,τι κι αν περιμένεις, ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένη. Αλλά θα τα καταφέρεις και θα είσαι περήφανη που τα κατάφερες και έβγαλες τη μέρα».

Πάντως, ακόμα κι αν δεν πιστέψουμε λέξη από την μάχη που δίνει η Kim καθημερινά, μπορούμε απλά να κλέψουμε την ωραία της συνήθεια στα γενέθλια των παιδιών της. Όπως εξήγησε η Kim στα γενέθλια κάθε παιδιού της, γράφει στο καθένα ένα γράμμα, από τότε που ήταν ενός, μέχρι τα δέκα που πλησιάζει σύντομα η πρωτότοκη North West. Εκεί τους εξηγεί τα κατορθώματά τους τη χρονιά που πέρασε, τις λέξεις που είπαν, όσα τους άρεσαν, τους φίλους που είχαν, μια περίληψη της χρονιάς που πέρασε, στην οποία θα μπορούν να επιστρέψουν όταν θα μεγαλώσουν, ένα μικρό ημερολόγιο της ζωής τους.