Οκτώ φθινοπωρινά πανωφόρια για τις καθημερινές εμφανίσεις των παιδιών

Οκτώ φθινοπωρινά πανωφόρια για τις καθημερινές εμφανίσεις των παιδιών

Το φθινόπωρο είναι γεμάτο με δραστηριότητες για παιδιά: Από το να μαζεύουν φύλλα στο πάρκο, να τρέχουν στο προαύλιο του σχολείου, μέχρι να κάνουν περιπάτους και κοντινές εκδρομές με τους γονείς τους.

Καθώς η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει λοιπόν, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά είναι κατάλληλα ντυμένα για τον καιρό. Τι δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα τους αυτήν την εποχή; Ένα φθινοπωρινό πανωφόρι, που να είναι ελαφρύ, ευκολοφόρετο και καλής ποιότητας, έτσι ώστε να κρατήσει τα παιδιά σας ζεστά χωρίς να τα κάνει να ζεσταθούν υπερβολικά.

Από padded, μέχρι αδιάβροχα και double face jackets, έψαξα και βρήκα στο Golden Hall τα καλύτερα φθινοπωρινά πανωφόρια για όλα εκείνα τα παιδιά που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Τι να ψάξετε σε ένα φθινοπωρινό παιδικό πανωφόρι

Το να βρει ένας γονιός το κατάλληλο πανωφόρι για αυτήν την εποχή, μοιάζει με σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Και αυτό, διότι μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι πρέπει να αγοράσει ένα ζεστό μπουφάν για... «να βγάλει τον χειμώνα», όμως στην πραγματικότητα αυτό το ζεστό μπουφάν θα ζεστάνει υπερβολικά το παιδί, με αποτέλεσμα να θέλει να το βγάλει.

Από την άλλη φυσικά, το ίδιο ακατάλληλο είναι και το καλοκαιρινό μπουφανάκι, μιας και δεν προστατεύει ένα παιδί από τον αέρα ή τη βροχή. Δεν πρέπει να ξεχνάτε άλλωστε, πως το φθινόπωρο συνοδεύεται από πολλά αεράκια και βροχές.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε τι να ψάξετε σε ένα φθινοπωρινό πανωφόρι, παρακάτω ακολουθούν οκτώ tips και οκτώ προτάσεις, που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες.

Διαλέξτε ελαφριά σχέδια

Για να ισορροπήσουν τα παιδιά σας στον φθινοπωρινό καιρό που συχνά-πυκνά χαρακτηρίζεται ως άστατος, δεν έχετε παρά να διαλέξετε ένα ελαφρύ πανωφόρι. Όπως αυτό που βρήκα στο κατάστημα Frattina. Επιτρέπει σε ένα παιδί να κινείται και να παίζει εύκολα, ενώ ως σχέδιο σας βεβαιώνω ότι δεν θα υπερθερμάνει το μικρό σας.

Picture2.jpg

Frattina, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 21 0683 8810

Αφήστε χώρο για επιπλέον ρούχα

Ένα μυστικό για το σωστό ντύσιμο τους φθινοπωρινούς μήνες είναι τα layers. Ένα μπουφάν 3σε1, όπως αυτό που θα βρείτε στο κατάστημα DPAM (Du Pareil au Même), θα βοηθήσει τα παιδιά να ελέγχουν μόνα τους τη θερμοκρασία τους. Είτε ζεσταίνονται, είτε κρυώνουν λοιπόν, θα μπορούν να προσθέτουν ή να αφαιρούν ένα μπουφανάκι.

Picture3.jpg

DPAM (Du Pareil au Même), στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 21 0683 6477

Σκεφτείτε τα αδιάβροχα πανωφόρια

Τα φθινοπωρινά μπουφάν θα πρέπει να είναι αδιάβροχα -ειδικά για τα παιδιά που λατρεύουν να παίζουν στη βροχή. Για εσάς λοιπόν, που τα μικρά σας προτιμούν να μην κουβαλούν ομπρέλα, τα φθινοπωρινά αδιάβροχα μπουφάν είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μπορούν επίσης να προσθέσουν ένα ποπ χρώμα στην εμφάνισή τους, επιλέγοντας εμπριμέ ή έντονα χρώματα. Στην βόλτα μου στο Golden Hall το πιο όμορφο και pop αδιάβροχo μπουφάν ήξερα ότι θα το βρω στο Petit Bateau και το βρήκα. Άλλωστε, το κίτρινο χαρακτηριστικό του χρώμα εντυπωσιάζει.

Picture4.jpg

Petit Bateau, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 21 0681 3050

Rain - Resistant πανωφόρι

Για τα παιδιά που επίσης λατρεύουν να παίζουν στη βροχή και να πηδούν σε νερόλακους, ένα ελαφρύ rain-resistant πανωφόρι είναι ό,τι πρέπει. Το πιο όμορφο θα το βρείτε στο κατάστημα Milkshakes and Dreams.

Picture5.jpg

Milkshakes and Dreams, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 21 0684 9772

Αμάνικο και κομψό

Υπάρχουν και εκείνα τα παιδιά, που δεν θέλουν να φορούν μπουφάν την ώρα που παίζουν. Για αυτά τα παιδιά είναι ιδανικά τα αμάνικα μπουφανάκια, μιας και τους επιτρέπουν να παίζουν σε εξωτερικούς χώρους, στο πάρκο ή στα σχολικά διαλείμματα. Φυσικά, δεν φοριούνται μόνο στις βόλτες για παιχνίδι, αφού με τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχων, μπορούν να φορεθούν ακόμη και σε μια πιο επίσημη εμφάνιση. Πάρτε για παράδειγμα αυτό εδώ το απίθανο United Colors of Benetton φθινοπωρινό αμάνικο μπουφανάκι. Βλέπετε πόσο κομψό φαίνεται όταν συνδυαστεί με λευκό πουκάμισο και ασπρόμαυρο κροπ πουλοβεράκι;

Picture6.jpg

United Colors of Benetton, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 21 0689 6485

Casual not casual look

Ένα πανωφόρι σαν και αυτό που βρήκα στο κατάστημα Lapin House, είναι η καλύτερη φθινοπωρινή επιλογή και ταιριάζει σε παιδιά όλων των ηλικιών. Τα αγόρια μπορούν να το συνδυάσουν με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, τζιν παντελόνι και ένα φούτερ με ή χωρίς κουκούλα.

Picture7.jpg

Lapin House, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6830809

Puffer Jacket, τα αγαπημένα των παιδιών

Για το τέλος άφησα τα puffer jackets. Τα μπουφάν που κάνουν θραύση ανάμεσα στα παιδιά. Τα συγκεκριμένα πανωφόρια δεν είναι μόνο ζεστά, αλλά είναι και κομψά. Μπορεί οι επιλογές να είναι πολλές, ωστόσο εγώ κατέληξα στα δύο πιο όμορφα και stylish μπουφάν που θα κάνουν τα κορίτσια σας να ξεχωρίζουν. Πρώτη επιλογή αυτό το απίθανο puffer jacket από το κατάστημα Replay.

Picture8.jpg

Replay, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 21 0685 2277

Ενώ για τις μικρές σας πριγκίπισσες, που το ροζ είναι το χρώμα τους, υπάρχει μία ακόμη επιλογή, που θα τις ενθουσιάσει. Ο λόγος για το όμορφο, puffer jacket, που θυμίζει ουράνιο τόξο. Φυσικά, η ροζ χρωματική λεπτομέρεια δεν λείπει από την παλέτα του. Θα το βρείτε στο κατάστημα sugar n' spice.

Picture9.jpg

sugar n’ spice, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 21 0682 0058

Αυτό το φθινόπωρο λοιπόν, ακολουθήστε τη συμβουλή μου και επιλέξτε τα πιο stylish φθινοπωρινά πανωφόρια, κάνοντας μία βόλτα στο Golden Hall. Μάλιστα, extra tip για εσάς που βρίσκεστε σε δίλημμα για το ιδανικό χρώμα, δεν είναι άλλο από το να λάβετε υπόψιν σας, πως ενώ τα χρωματιστά σχέδια είναι ιδανικά για τις βόλτες και τις εκδρομές του σαββατοκύριακου, τα πανωφόρια σε μαύρο και άλλα χρώματα, μπορούν να φορεθούν στο σχολείο ή τις επίσημες εξόδους τους. Είστε έτοιμες να ανακαλύψετε ποιο θα γίνει το αγαπημένο φθινοπωρινό πανωφόρι των μικρών σας;