Christmas wishlist! Τα items που θα σου χαρίσουν glam πριν και μετά τις γιορτές

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Christmas wishlist! Τα items που θα σου χαρίσουν glam πριν και μετά τις γιορτές

Τα Χριστούγεννα, για μία μητέρα, είναι μία διπλή γιορτή!

Τα Χριστούγεννα, για μία μητέρα, είναι μία διπλή γιορτή! Στόχος κάθε μητέρας είναι να δημιουργήσει έναν μαγικό χριστουγεννιάτικο κόσμο για τα παιδιά της, αλλά να χαρίσει και στον εαυτό της λίγο glam αυτές τις γιορτινές ημέρες του χρόνου. Κλείνει το ραντεβού της έγκαιρα στο κομμωτήριο, επιλέγει προσεκτικά το μακιγιάζ της και καθόλη τη διάρκεια των προετοιμασιών της, δεν σταματά να περιποιείται την οικογένειά της.

Τα χέρια της, επομένως, είναι εκείνα που χρειάζονται περισσότερη φροντίδα και έχουμε τις τέλειες προτάσεις για βαθιά θρέψη και ενυδάτωση των χεριών και των νυχιών, αλλά και γιορτινό χρώμα όλο λάμψη. Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις όλα τα items που θα σου χαρίσουν glam πριν και μετά τις γιορτές;

Περιποίηση και θρέψη για τα χέρια

Τα χέρια της μανούλας φροντίζουν τα πάντα γι’ αυτό αξίζουν μόνο το καλύτερο. Η κρέμα χεριών Alûstre λοιπόν, είναι ό,τι χρειάζονται. Εμπλουτισμένη με θρεπτικά, ενεργά συστατικά και σκόνη διαμαντιού, η Alûstre Hand Cream περιέχει σκόνη διαμαντιού, η οποία προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει το δέρμα και βελτιώνει την ελαστικότητά του. Το έλαιο Jojoba και το βούτυρο καριτέ θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα, ενώ το έλαιο canola προσφέρει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η βιταμίνη Ε και η βιοτίνη προάγουν την υγεία του δέρματος και των νυχιών, ενώ οι ceramides βοηθούν στην ενίσχυση της ενυδάτωσης του δέρματος. Η κρέμα απορροφάται γρήγορα και αφήνει τα χέρια απαλά και ενυδατωμένα.

1702910352848-164766454-image003.jpg

Φροντίδα για τα νύχια

Ένα μανικιούρ, προκειμένου να είναι λαμπερό και elegant, πρέπει να εφαρμόζεται επάνω σε περιποιημένα νύχια. Για τα νύχια της μανούλας λοιπόν, τα οποία ταλαιπωρούνται διαρκώς, ο ορός Alûstre Nail Serum είναι ό,τι πρέπει. Ο ορός νυχιών της Alûstre είναι μια αποτελεσματική λύση για τα ταλαιπωρημένα νύχια και τα πετσάκια. Η φόρμουλά του περιέχει ενεργά συστατικά που προσφέρουν ενυδάτωση, θρέψη και αναπλαστικά οφέλη. Απορροφάται άμεσα κατά την εφαρμογή και δεν αφήνει λιπαρότητα. Είναι vegan και περιέχει ηθικής και υπεύθυνης προέλευσης σκόνη διαμαντιού, καθώς και έλαια αμυγδάλου. Αυτά τα συστατικά προσφέρουν ενυδάτωση, θρέψη και προστασία στα νύχια και τα πετσάκια

1702910365835-438352559-image005.jpg

Πλούσιο χρώμα

Λαμπερό, luxurious χρώμα νυχιών, που αντανακλά το φως και μας φτιάχνει τη διάθεση: Αυτό είναι που θέλει κάθε γυναίκα στις γιορτές είτε είναι μητέρα, είτε όχι. Η γκάμα βερνικιών Alûstre περιλαμβάνει τα πιο κομψά και διαχρονικά χρώματα για κάθε γούστο, όλα εμπλουτισμένα με την τεχνολογία DiamondInfused™ και έμπνευση από τα διαμάντια.

1702910375954-880685876-image007.jpg

Πολυτελές φινίρισμα

Ένα καλό top coat είναι το Α και το Ω για ένα όμορφο μανικιούρ με διάρκεια, πράγμα που ισχύει διπλά για τις μητέρες. To top coat Alûstre, Pearlescent Top Coat στην απόχρωση Νο017p Pearlescent Mercury θα χαρίσει στα δάχτυλα κάθε μανούλας τη λάμψη, αλλά και τη δύναμη, των διαμαντιών. Με διαφανές περλέ αποτέλεσμα, το εκπληκτικό αυτό top coat, περιέχει το χαρακτηριστικό DiamondInfusion σε συνδιασμό με πέρλα για αποδεδειγμένο έντονο γυαλιστερό αποτέλεσμα, μακράς διαρκείας και αντοχής στην χρήση.

1702910385465-457477895-image009.png

Με μόλις 4 προϊόντα ή μάλλον… luxury beauty items, κάθε μητέρα μπορεί να φροντίσει σε βάθος τα νύχια και τα χέρια της, και να τους χαρίσει μοναδικά λαμπερό χρώμα. Αν θέλεις να κάνεις δικά σου (ή και να δωρίσεις) όλα τα glam items ή και να ανακαλύψεις τι άλλο κρύβει ο διαμαντένιος κόσμος της Alûstre, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το επίσημο site: https://gr.alustre.com/και εννοείται, δεν πρέπει να ξεχάσεις να ακολουθήσεις τον λογαριασμό @alustre_official στο Instagram και να κάνεις like στη σελίδα @AlustreOfficial στο facebook.