Πρίγκιπες και Κούκλες

Πρίγκιπες και Κούκλες

Στο www.kindergallery.gr ανακαλύψαμε δύο μαγικά παιχνίδια που θα λατρέψουν τα παιδιά σας

Κάθε φορά που ψάχνουμε ένα ιδιαίτερο, ψαγμένο δώρο για παιδιά ξέρουμε πως δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο από ένα κλικ στο www.kindergallery.gr για να μπούμε σε έναν υπέροχο κόσμο (και να γίνουμε και εμεις παιδιά για λίγο).

Σε πρόσφατο σερφάρισμα, λοιπόν, ανακαλύψαμε το Χάρτινο Κάστρο Villa Carton, μια φανταστική ιδέα από την Ολλανδία για παιδιά από 3 ετών +, όπου «βασιλεύουν» και βάζουν τους δικούς τους κανόνες και την δική τους φαντασία. Βασιλιάδες και Βασίλισσες, Πρίγκιπες και Πριγκίπισσες φτιάχνουν το Κάστρο από σκληρό χαρτόνι, παίρνουν χρώματα και... πιάνουν δουλειά! Το εσωτερικό του Κάστρου είναι σαν ένα τεράστιο προτυπωμένο χαρτί ζωγραφικής, έχει τζάκι, διακοσμητικά, τα οποία μπορούν να ζωγραφίσουν με μαρκαδόρους ή όποια άλλα είδη χρωμάτων επιθυμούν ενώ το εξωτερικό του είναι λευκό δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να εκφράσουν το ταλέντο τους με όποιον τρόπο θέλουν.

Για τα κορίτσια, η Villa Carton δημιούργησε ένα 100% λευκό, ανακυκλώσιμο και super οικονομικό κουκλόσπιτο, που θα τα ξετρελάνει. Θα το ζωγραφίσουν μόνα τους και θα ασχοληθούν με λεπτομέρεια με κάθε ένα από τα 4 δωμάτια του σπιτιού, μπορούν να ζωγραφίσουν την κρεββατοκάμαρα, το μπάνιο, το σαλόνι, την κουζίνα, όπως θέλουν και βέβαια, να φτιάξουν και το εξωτερικό του όπως φαντάζονται το σπίτι των ονείρων τους!