Αποκριάτικο γλέντι στο Τρένο στο Ρουφ

Αποκριάτικο γλέντι στο Τρένο στο Ρουφ

Μια παιδική παράσταση πραγματικό πάρτυ!

Μέσα στα αυθεντικά βαγόνια του θεάτρου Το τρένο στο Ρουφ ανεβαίνει η παιδική θεατρική παράσταση «Μυστήριο στο Τούνδρα Εξπρές» του βραβευμένου συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Πέτρου Χατζόπουλου.

Η παράσταση μιλά για την απληστία, την αγάπη και το συναρπαστικό κυνήγι της αλήθειας ενώ ταυτόχρονα καλλιεργεί τη φαντασία, την παρατηρητικότητα και την ικανότητα του μυαλού να αναλύει γεγονότα και να συνθέτει επιχειρήματα με διασκεδαστικό τρόπο. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες ως αληθινοί ταξιδιώτες με το μηχανισμό κίνησης, την έκδοση εισιτηρίων του τρένου, την επίσκεψη στο εστιατόριο του βαγονιού, καθώς και στο πωλητήριο του θεάτρου με τα μικρά σουβενίρ τρένων και πολλά άλλα.

Εκεί, τις τέσσερεις αποκριάτικες Κυριακές 13, 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, τα παιδιά καλούνται να διασκεδάσουν μετά την πρωινή παράσταση των 11.00 π.μ. παρέα με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές σε ένα ατέλειωτο πάρτι με λάτιν χορευτική μουσική, σερπαντίνες, μάσκες, καπέλα και φυσικά στολές. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους ηθοποιούς για τους ρόλους τους, να χορέψουν και να φωτογραφηθούν με τους πρωταγωνιστές της παράστασης.

Το τρένο στο Ρουφ

Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ

Οδός Κωνσταντινουπόλεως, Προαστιακός Ρουφ
Τηλ: 210 5298922, 6937604988