Τι σας κάνει να χαμογελάτε περισσότερο;

Τι σας κάνει να χαμογελάτε περισσότερο;

Η Colgate αναλαμβάνει μια σπουδαία πρωτοβουλία ώστε να φέρει το πιο λαμπερό χαμόγελο όχι μόνο στο πρόσωπό σας αλλά και σε αυτά χιλιάδων παιδιών.

Έχετε αναρωτηθεί σήμερα τι θα ήταν αυτό που θα μπορούσε να σας κάνει να χαμογελάσετε;

Το χαμόγελο ενός παιδιού είναι από τους πιο σημαντικούς λόγους, πόσο μάλλον όταν μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερα παιδιά να το διατηρήσουν.

Στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα μας, η Colgate, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να προσφέρει 25.000€ για τη στοματική υγεία των παιδιών που στηρίζει «To Χαμόγελο του Παιδιού».

Εδώ και 50 χρόνια, η Colgate φροντίζει με μεγάλη συνέπεια το χαμόγελο και γενικότερα την στοματική μας υγιεινή. Φέτος, μαζί με τους πιστούς καταναλωτές της, θα φροντίσει και τα παιδιά που έχουν ανάγκη υποστήριξης, ώστε να χαρίσει όσα περισσότερα παιδικά χαμογέλα γίνεται.

Επιλέγοντας τα αγαπημένα σας προϊόντα στοματικής υγείας Colgate ή και ανεβάζοντας «τη φωτογραφία που σας κάνει να χαμογελάτε περισσότερο» στη σελίδα Colgate Greece στο facebook συμβάλλετε και εσείς στη δωρεά των 25.000 ευρώ, στα παιδιά από «To Χαμόγελο του Παιδιού».

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί να τα κάνουμε να χαμογελούν περισσότερο. Το αξίζουν...

Ελλάδα συνεχίζουμε με χαμόγελο Colgate.