Sweetsation Therapy: η πιο γλυκιά φροντίδα για το μωρό (και τη μαμά)

Sweetsation Therapy: η πιο γλυκιά φροντίδα για το μωρό (και τη μαμά)

Ανακαλύψαμε μια υπέροχη σειρά περιποίησης στο διαδικτυακό κατάστημα My Petite Boutique

Όταν πρόκειται για την φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας του μωρού, η επιλογή των προϊόντων δεν μπορεί να είναι τίποτα λιγότερο από κορυφαία. Στο διαδικτυακό κατάστημα www.mypetitboutique.eu ανακαλύψαμε μια από τις πιο διάσημες αμερικάνικες εταιρείες, την Sweetsation Therapy που διαθέτει μια πλήρη γκάμα φροντίδας για τα μωρά και τις μαμάδες, και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Η Sweetsation Therapy ξεκίνησε το 2008 από τη συνεργασία 2 αμερικάνικων εργαστηρίων και μιας ομάδας χημικών και δερματολόγων που θέλησαν να δημιουργήσουν προϊόντα περιποίησης βασισμένα σε οργανικά και φυσικά συστατικά με θεραπευτικές ιδιότητες μέσω της αρωματοθεραπείας.

Ελεγμένα με τις πιο αυστηρές μεθόδους, τα προϊόντα της Sweetsation Therapy είναι ιδανικά για μωρά, εγκύους και μαμάδες που θηλάζουν, καθώς δεν περιέχουν βλαβερά συστατικά και τοξίνες που περνάνε στο αίμα, οπότε μπορείτε να είστε σίγουρες για την ασφάλειά τους .

Ανάμεσα στα best sellers στη σειρά βρεφικής φροντίδας, η Kρέμα προσώπου και σώματος Calendula Baby Butter, ιδανική για πολύ ερεθισμένο σώμα και πρόσωπο λόγω ξηροδερμίας, συγκάματος και εγκαύματος, το Οργανικό σαμπουάν και αφρόλουτρο Orange dreamsicle με ενυδατικά συστατικά, όπως Calendula, Kiwi και Oat, και πρωτείνες για καθαρό και απαλό δερματάκι καθώς και η Αντιηλιακή κρέμα Sun n Berry Fun SPF 50, που δεν είναι απλά ένα αντηλιακό που προστατεύει την επιδερμίδα του μωρού σας από τον ήλιο αλλά ένα luxury προϊόν περιποίησης που ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα με ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά.

Όσο για τη μαμά, σας προτείνουμε την Οργανική κρέμα κατά της κυτταρίτιδας Velte PRO Supercharged Organic Anti-Cellulite Treatment για δραστική μείωση του ενζύμου που οδηγεί στη συσσώρευση λίπους λειαίνοντας την όψη φλούδας πορτοκαλιού, την Κρέμα προσώπου ημέρας Q Lumire Organic Day Cream για έξτρα αντιρυτιδική φροντίδα και την Κρέμα ματιών Ι Light brightening & line smoothing που λειαίνει τις γραμμές, και μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες.

Σημειώστε πως η ομάδα της Sweetsation Therapy στην Αμερική, διακρίνεται για την περιβαλλοντική ευαισθησία της συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Recycle and be Rewarded». Όλες οι συσκευασίες είναι 100% ανακυκλώσιμες και μάλιστα, ο καταναλωτής (εντός Αμερικής) έχει την δυνατότητα όταν μαζέψει 5 συσκευασίες, να τις στείλει πίσω και να λάβει δωρεάν δείγματα ή μια δωροεπιταγή των 10 δολαρίων για αγορές.