"Η Λίμνη το σκασε" από το κουκλοθέατρο Καραμπόλα

"Η Λίμνη το σκασε" από το κουκλοθέατρο Καραμπόλα

Μια ευφάνταστη κουκλοθεατρική παράσταση που τα παιδιά σας δεν πρέπει με τίποτα να χάσουν, φιλοξενείται στο θέατρο Φούρνος.

Για 6 μόνο παραστάσεις τις Κυριακές από 13 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου και για παιδιά άνω των 4ων ετών, θα έχετε την ευκαιρία να εισάγετε τα παιδιά σας σ' ένα υπέροχο διαδραστικό παραμύθι.

Στα Λιανοχορταρούδια το νερό της λίμνης λιγοστεύει και ο πρώτος που το καταλαβαίνει είναι ο βάτραχος ο οποίος φροντίζει να ενημερώσει και τα υπόλοιπα ζώα. Στις προσπάθειες των ζώων να αποκαταστήσουν το νερό της λίμνης έρχεται αν προστεθεί και ο γάτος, τα πράγματα όμως πηγαίνουν απ' το κακό στο χειρότερο. Τα δέντρα ξεραίνονται, τα ζώα κοντεύουν να αφανιστούν και το νερό συνεχίζει να χάνεται κατά ένα περίεργο τρόπο. Η μουσική είναι ζωντανή από παραδοσιακά ακούσματα και η ιστορία είναι εμπνευσμένη από παιχνίδια και τραγούδια των παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα των Γιατρών του Κόσμου.

Το κουκλοθέατρο Καραμπόλα γεννήθηκε το 1996 στη Ρόδο και τα τελευταία έξι χρόνια εδρεύει στην Αθήνα, δίνοντας παραστάσεις σε μουσεία, σχολεία και ιδρύματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Τα έσοδα της παράστασης την Κυριακή 20 Μαρτίου θα διατεθούν στους Γιατρούς του Κόσμου.


Θέατρο Φούρνος
Μαυρομιχάλη 168, 114 72 Αθήνα,
Τηλ. 210 6460748