Ρετρό αξεσουάρ μαλλιών για μαμά και κόρη από το My Petit Boutique!

Ρετρό αξεσουάρ μαλλιών για μαμά και κόρη από το My Petit Boutique!

Για να θαυμάζει η μία το στυλ της άλλης!

Οι κορδέλες, τα pin-up μαντήλια και γενικά τα αξεσουάρ μαλλιών έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν. Καλοκαίρι, διακοπές και πολύχρωμη διάθεση επιβάλουν να υπογραμίσετε το στυλ σας με την τελευταία λέξη της μόδας. Η My Petit Boutique έχει ως στόχο της να προσφέρει luxury ρούχα και αξεσουάρ, καθώς και ιδαίτερα προϊόντα βρεφανάπτυξης από επιλεγμένες εταιρίες του εξωτερικού.

Όπως δεν θα κουραστούμε ποτέ να τονίζουμε, είναι η πρώτη online boutique στην Ελλάδα που αφιερώνεται αποκλειστικά στα κορίτσια και στις μαμάδες, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες τους και διαθέτοντας μοναδικά προϊόντα ένδυσης και αξεσουάρ. Στις διαδικτυακές σελίδες της θα βρείτε εντυπωσιακές retro style κορδέλες, κουάφ και μπαντάνες για εσάς την ίδια και φυσικά για την μικρή σας πριγκίπισσα.

Ιδιαίτερα κλιπ για τα μαλλιά πάνω σε τούλι και vintage venice δαντέλα, snap clips και υφασμάτινες ελαστικές κορδέλες σας περιμένουν. Υπάρχουν φυσικά και τα no- slip clippies, τα οποία είναι είναι ντυμένα με ύφασμα για να μην ερεθίζουν το δέρμα του μωρού και ειδικό αντιολισθητικό ύφασμα κολλημένο στη μια πλευρά για να μη φεύγουν από τα μαλλιά! Τα στιλάτα και χαρούμενα κομμάτια φοριούνται από ηλικές 6 μηνών και άνω.

Χωρίς να χάνετε χρόνο, κάντε κλικ στο mypetitboutique.eu και διαλέξτε τα δικά σας αγαπημένα από τη μεγάλη λίστα του on-line shop!