To πιο μοδάτο παιδικό καροτσάκι από την Boogaboo και τους Viktor & Rolf (βίντεο)

To πιο μοδάτο παιδικό καροτσάκι από την Boogaboo και τους Viktor & Rolf (βίντεο)

Έχει κιόλας γίνει το must have των διάσημων μωρών

Ποιος είπε ότι η αγάπη για 4 τροχούς έχει να κάνει απαραίτητα με αυτοκίνητα; Το δυναμικό σχεδιαστικό δίδυμο Viktor & Rolf αποφάσισε να δημιουργήσει το πιο πολυτελές και stylish παιδικό καροτσάκι για τα πιο fashionable παιδιά.

Φυσικά δεν είναι ένα αγαθό που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, είναι όμως το καροτσάκι που παρήγγειλαν ήδη μερικές από τις διάσημες μαμάδες του Hollywood: Hillary Duff, Beyonce, Kourtney Kardashian, Jessica Simpson και οι μέλλουσες Drew Barrymore και Reese Witherspoon. Για τα προνομιούχα τέκνα οι σχεδιαστές σε συνεργασία με το high-end παιδικό brand Bugaboo και δημιούργησαν το "My First Car", ένα designer καρότσι που κοστίζει $1,775. Όταν είμασταν παιδιά είμασταν τυχεροί αν οι γονείς μας τσουλούσαν το τυπικό καροτσάκι ή στρατούλα, για τα διάσημα μικρά βέβαι αλλιώς έχει η κατάσταση!

Το αξίας $1,775 "My First Car" λοιπόν, είναι ένα μίνι αμαξίδιο με ασημένιες ρόδες και πολύ τουπέ- είναι και λίγο χρήσιμο βέβαια. Μεταμορφώνεται σε καλαθούνα, στράτα, καρότσι με 2 ρόδες και κλασικό καρότσι 4 τροχών. Δείτε και το σχετικό βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης με τα κατορθώματα του καροτσιού!

Διαβάστε ακόμη:

Το πιο μοδάτο καρότσι για τρεις διάσημες μαμάδες

Μία αρωματική «βόμβα»