Αξέχαστο Σαββατοκύριακο με τα παιδιά σας; Πάρτε ιδέες!

Αξέχαστο Σαββατοκύριακο με τα παιδιά σας; Πάρτε ιδέες!

Γιατί το αξίζουν...

Δουλειά, άγχος, νεύρα, κούραση... αυτά είναι το καθημερινό σας μενού; Και τι φταίνε τα παιδάκια σας επειδή σας πιέζει ο προïστάμενός σας ή επειδή εσάς σας πάνε όλα στραβά; Καταλαβαίνουμε ότι μέσα στην εβδομάδα δεν υπάρχει καθόλου ελεύθερος χρόνος για βόλτες αλλά για το Σαββατοκύριακο δε χωράνε δικαιολογίες. Τα παιδιά χρειάζονται την προσοχή σας και ανυπομονούν για το πότε θα ασχοληθείτε δημιουργικά μαζί τους.
Άλλωστε υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση για ένα γονέα από το να βλέπει το παιδί του να είναι ευτυχισμένο και να περνάει όμορφα;


Το Queen σας δίνει ιδέες για ένα αξέχαστο και ευχάριστο σαββατοκύριακο με βασικούς πρωταγωνιστές, ποιους άλλους; Τους μικρούς σας ήρωες!


1.Πάρτε τα παιδιά σας και πηγαίνετε μια εκπαιδευτική βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Η εμπειρία αυτή σίγουρα θα τα ενθουσιάσει, αφού θα γνωρίσουν όλα τα ζωάκια και θα έχουν να συζητάνε ό,τι τους κίνησε την περιέργεια για πολλές μέρες μετά


2.Allou Kidom : Υπάρχει παιδί που να μη λατρεύει τα λούνα πάρκ; Δε νομίζουμε να μπορεί να διασκεδάσει κάπου αλλού περισσότερο. Αγοράστε ολοήμερο βραχιολάκι και μείνετε εκεί μέχρι τελικής πτώσεως. Η αδρεναλίνη στα ύψη και σίγουρα θα σας κάνει μια ζεστή αγκαλιά γυρνώντας σπίτι.


3.Βόλτα στον Παιδότοπο του Φλοίσβου: Είναι ο μεγαλύτερος παιδότοπος των Βαλκανίων και μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 1.500. Η μέρα σας μπορεί να περάσει τέλεια εκεί, καθώς στους χώρους του θα βρείτε παιδικές χαρές, γήπεδα μπάσκετ, mini soccer , υπαίθρια όργανα γυμναστικής, εστιατόριο και καφετέρια.


4.Δύο ακόμα ωραίες προτάσεις είναι να πάτε θέατρο ή σινεμά. Επιλέξτε μια διασκεδαστική παράσταση στο θέατρο, βάλτε τα καλά σας και πηγαίνετε να την απολαύσετε. Εναλλακτικά και το cinema είναι μια πολύ καλή ιδέα. Αφήστε τα παιδιά σας να διαλέξουν την ταινία που επιθυμούν, κάνετε μια εξαίρεση και επιτρέψτε τους γλυκούς πειρασμούς και πατατάκια και πηγαίνετε να δείτε μαζί μια παιδική ταινία. Θα το εκτιμήσει.


5.Κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Όπως για παράδειγμα μπορείτε να πάτε να κάνετε κάρτ, ιππασία, βόλτα στο βουνό. Τα πρωτότυπα πράγματα είναι αυτά που τα ενθουσιάζουν και τα χαροποιούν


6.Τέλος, αν διαθέτετε χρήματα, επιλέξτε ένα Σαββατοκύριακο που θα έχει καλό καιρό και πηγαίνετε μια μονοήμερη ή και διήμερη εκδρομή. Είναι καλό για τα παιδιά να αλλάζουν παραστάσεις. Περάστε το χρόνο σας γνωρίζοντας το νέο μέρος, δείτε αξιοθέατα, φάτε σε ένα ωραίο μεζεδοπωλείο.

Τα πράγματα στη ζωή είναι τόσο απλά. Με καλή διάθεση και με λίγη όρεξη όλα γίνονται. Αν δεν υπάρχει οικονομική άνεση για δραστηριότητες εκτός σπιτιού, τότε περάστε χρόνο μαζί τους στο σπίτι, παίζοντας επιτραπέζια, μαξιλαροπόλεμο ή ό,τι άλλο τους αρέσει. Αγάπη και ενδιαφέρον, αυτά και μόνο αρκούν!

Διαβάστε ακόμα:

Παιδιά: Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα μικροαντικείμενα για την υγεία τους

Tips για το πώς να βοηθήσετε το παιδί σας να αποκτήσει αυτοπεποίθηση!

Τips για να καταλάβετε ποιο άθλημα να επιλέξετε για το παιδί σας!