Manamia.gr: Ο απόλυτος online προορισμός για μαμάδες από τη Nestle!

Manamia.gr: Ο απόλυτος online προορισμός για μαμάδες από τη Nestle!

Μπείτε στο site και θα βρείτε ο,τι σας απασχολεί

Ένας νέος online προορισμός για τη σύγχρονη μαμά, που καταφέρνει να ισορροπεί ανάμεσα σε πολλαπλούς ρόλους αλλά παραμένει πάνω από όλα γυναίκα, είναι «στον αέρα» από την Nestlé Ελλάς: Το manamia.gr, η πρώτη διαδικτυακή κοινότητα για μαμάδες, είναι εδώ για να φροντίσει αυτές που μας φροντίζουν και να αποτελέσει το δικό τους χώρο στον... κυβερνοχώρο!

Με το manamia.gr η Nestlé Ελλάς βάζει τις μαμάδες στο επίκεντρο, εκεί που τους αξίζει να βρίσκονται, και τις βοηθά να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την οικογένειά τους τόσο πρακτικά όσο και συναισθηματικά. Στο manamia.gr κάθε γυναίκα που είναι ταυτόχρονα μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη, νοικοκυρά, φίλη -και ποιος ξέρει πόσα ακόμη- θα καταλάβει ότι, αν και δεν είναι η μόνη, είναι μία και μοναδική και οφείλει να παραμένει χαρούμενη, δημιουργική, όμορφη, υγιής και fit, όσους ρόλους και αν έχει.

Με περιεχόμενο χρήσιμο και πρακτικό αλλά δοσμένο πάντα με απλό τρόπο, στο manamia.gr οι μαμάδες μπορούν να μάθουν τα πάντα για όλα όσα τις αφορούν: Πώς να μαγειρεύουν υγιεινά για τις ίδιες και την οικογένειά τους, πώς να απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά τους, πώς να οργανώνουν καλύτερα τις δουλειές του σπιτιού ώστε να εξοικονομούν χρόνο και ενέργεια για τις ίδιες και πώς να κλέβουν την παράσταση με την εμφάνισή τους, ακόμη και αν έχουν μόλις 5 λεπτά για να ντυθούν και να μακιγιαριστούν. Πάνω από όλα, όμως, θα βρουν χρήσιμες συμβουλές από ειδικούς που θα τις βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τις μικρές ή μεγαλύτερες προκλήσεις της καθημερινότητας και θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, ανταλλάσοντας σκέψεις, απόψεις, ανησυχίες και εμπειρίες.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα περιμένουν τις σύγχρονες μαμάδες αν απλώς κάνουν click στο www.manamia.gr. Γίνετε, λοιπόν, και εσείς μέλος της πρώτης online κοινότητας για μαμάδες και νιώστε μία και μοναδική. Με άλλα λόγια; Mana Mia!!!