LEGO FESTIVAL στο The Mall Athens: Μια μοναδική εμπειρία για τους μικρούς μας φίλους!

LEGO FESTIVAL στο The Mall Athens: Μια μοναδική εμπειρία για τους μικρούς μας φίλους!

Πάνω από 3 εκατομμύρια χρωματιστά τουβλάκια LEGO® έχουν κατακλύσει το The Mall Αthens

Τουβλάκια Lego και διασκέδαση πάνε μαζί. Δε νομίζουμε να υπάρχει έστω ένας από εμάς που να μην έπαιξε με τα χρωματιστά τουβλάκια έστω μια φορά στη ζωή του. Εμείς πάντως τα λατρεύαμε, μιας και μέσω αυτών έβγαινε προς τα έξω η δημιουργική μας πλευρά.


Για τους μικρούς αλλά και μεγάλους λάτρεις των Lego, έχει στηθεί το απόλυτο party στο The Mall Athens. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το LEGO® FESTIVAL, είναι στο The Mall Athens. 23 ημέρες ατελείωτης διασκέδασης και παιχνιδιού σε 24 διαφορετικά σημεία! Πάνω από 3 εκατομμύρια χρωματιστά τουβλάκια έχουν στηθεί σε όλα τα επίπεδα του εμπορικού κέντρου.


Από τις 17 Μαΐου έως και τις 8 Ιουνίου, μπορείτε να πάτε στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά σας. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε μακρινούς γαλαξίες και να μονομαχήσουν δίπλα στους Τζεντάι, να εξερευνήσουν παράξενους κόσμους ,να υπερασπιστούν το Hero Factory από τους κακούς εγκεφάλους, να βοηθήσουν τους Πυροσβέστες της LEGO® City ή απλά να περάσουν δημιουργικές στιγμές σε μία από τις πισίνες γεμάτες με τουβλάκια LEGO® που θα βρίσκονται στα 4 επίπεδα του The Mall Athens.


Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; Τα παιδιά σας θα ενθουσιαστούν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Επισκεφτείτε το The Mall Athens και ζήστε από κοντά την Υπερπαραγωγή LEGO® FESTIVAL IV! Σπεύσατε!!

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων:
Δευτέρα – Παρασκευή: 16:00 – 20:00
Σάββατο: 11:00 – 19:00
Κυριακή 11:00 – 19:00 (μόνο στο 3ο επίπεδο)

Ωράριο Λειτουργίας
Εμπορικών Καταστημάτων:
Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 09:00 – 20:00

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του The Mall Athens στο Facebook