«Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα»: Ο «Μέλιος» ταξιδεύει και σκορπίζει παιδικά χαμόγελα!

«Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα»: Ο «Μέλιος» ταξιδεύει και σκορπίζει παιδικά χαμόγελα!

O Kώστας Βουτσάς και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αναλαμβάνουν το κλασικό έργο του Μενέλαου Λουντέμη και μας ταξιδεύουν για καλό σκοπό.

Μετά την μεγάλη της επιτυχία στην Αθήνα η μουσική παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ' άστρα» ξεκινάει σύντομα την πανελλαδική της περιοδεία. Και τα βήματα του «Μέλιου» όμως θα ακουστούν σε όλη την Ελλάδα! Σκορπίζοντας χαρά και συγκίνηση σε μικρούς και μεγάλους φίλους.

Η πανελλαδική περιοδεία της αγαπημένης μουσικής παράστασης «Ένα παιδί μετράει τ' άστρα» ξεκινά από τα τέλη Ιουνίου -με πρώτη στάση της τα Τρίκαλα την Πέμπτη 20 Ιουνίου– και θα ολοκληρωθεί περί τα μέσα Σεπτεμβρίου εξασφαλίζοντας προτάσεις-προσκλήσεις σε πάνω από 50 πόλεις σε κάθε σημείο της χώρας μας!! Αμέσως μετά, σειρά έχει ένας κύκλος παραστάσεων στην Κύπρο ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον από Η.Π.Α. και Αυστραλία – στο πλαίσιο πιθανής παγκόσμιας περιοδείας της παράστασης.

Με τον Κώστα Βουτσά και τον Θανάση Τσαλταμπάση στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σε μια παραγωγή που στόχο έχει να προσφέρει απλόχερα το χαμόγελο, την αγάπη και το δικαίωμα στο όνειρο.

Η παράσταση ξεκινά στις 21:30 και η ενιαία τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ.

Μέρος των εσόδων, θα διατεθεί για τους ευγενικούς σκοπούς της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Και το ταξίδι του «Μέλιου»... ξεκίνησε

Σε μουσική Γιώργου Βούκανου
Σκηνική προσαρμογή-στίχοι: Μαίρη Βούκανου