Θα φορούσατε αφέλειες στο μωρό σας για να μην είναι... καραφλό;

Θα φορούσατε αφέλειες στο μωρό σας για να μην είναι... καραφλό;

Και όμως κάποιοι το κάνουν!

Τα BabyBangs είναι μία εταιρεία που πουλά περούκες για μωρά. Τα περισσότερα μωράκια δεν έχουν μαλλιά ή έστω έχουν ελάχιστη τριχοφυία στο κεφαλάκι τους. Υπάρχουν γονείς όμως που δεν μπορούν ούτε να φανταστούν πως θα κυκλοφορήσουν καραφλό παιδί στην κοινωνία. Το θεωρούν εξευτελιστικό. Γιατί; Ο θεός και η ψυχή τους!

Η ιδρύτρια της εταιρείας και οι σύμφωνες μαζί της φίλες της, πήραν την πρωτοβουλία να δημιουργήσουν περούκες για μωρά. Το site περιέχει και μαρτυρίες ευτυχισμένων πελατών που... σώθηκαν από την κοινωνική κατακραυγή αγοράζοντας υπέροχες περούκες και αφέλειες για τα μωρά τους μέχρι να αποκτήσουν δικά τους μαλλιά και να σταματήσουν να αποτελούν τη ντροπή της οικογένειας.

baby-bangs-2

Οι περισσοτεροι βέβαια που αγοράζουν από το εν λόγω site, το οποίο να σημειωθεί είναι αρκετά κερδοφόρο -δεν τολμούν να παραδεχθούν πως έχουν αγοράσει περούκα για το μωρό τους. Και πώς θα το έκαναν άλλωστε όταν ντρέπονται να κυκλοφορήσουν το καραφλό παιδί τους; Όταν ντρέπονται να κάνουν δηλαδή, το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Είναι απίστευτο πάντως το τι μπορεί να σκεφτεί κανείς και το τι είναι ικανοί να κάνουν μερικοί συνάνθρωποί μας, οι οποίοι αμφισβητούν και διατρεβλώνουν τους νόμους της φύσης. Και μη χειρότερα!

Διαβάστε ακόμη:

1 στις 5 γυναίκες νιώθουν πίεση να χάσουν βάρος αμέσως μετά τη γέννα

Απορίες νέων μαμάδων: Μπορεί η διατροφή του παιδιού μου να επηρεάσει το ύψος του;

DPG Network