Α πα πα! Η Χριστουγεννιάτικη λίστα των παιδιών μπορεί να αγγίξει και τα 1000 ευρώ

Α πα πα! Η Χριστουγεννιάτικη λίστα των παιδιών μπορεί να αγγίξει και τα 1000 ευρώ

Το 1/3 των παιδιών πιστεύουν ότι θα πάρουν ότι θέλουν

Πάνε οι καλές εποχές που τα παιδιά βολευόντουσαν με ότι τους έφερνε ο Αη Βασίλης. Σοκολάτες, επιτραπέζια κανένα ρουχαλάκι, παπουτσάκι και όλα μια χαρά. Τώρα η λίστα των Χριστουγέννων για τα μικρά παιδιά έχει να κάνει με tablets, ποδήλατα, κουκλόσπιτα όπου σύμφωνα με μια νέα έρευνα το κόστος τους μπορεί να αγγίξει τα 1.000 ευρώ.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι τα παιδιά προκειμένου να συμπληρώσουν την λίστα των Χριστουγεννιάτικων δώρων χρειάζονται συνολικά 2 ημέρες και αν έχετε δυο παιδιά ειλικρινά δεν σας βλέπουμε να την...βγάζετε καθαρή φέτος τα Χριστούγεννα.

Μήπως να μπει από το νηπιαγωγείο μάθημα σχετικά " η κρίση στη χώρα σας" ή πολύ απλά μην τα μαθαίνεται με λίστες και άλλα τέτοια...ξενόφερτα που έλεγε και η γιαγιά μου.

Άλλωστε ευτυχώς η έρευνα έγινε σε Βρετανικό έδαφος και σε αυτή συμμετείχαν 2.000 γονείς. Το 72% των παιδιών έχουν ως έθιμο την λίστα των δώρων πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και μάλιστα το 1/3 των παιδιών θεωρεί δεδομένο ότι θα πάρει όλα τα δώρα που ζήτησε από τον Αη Βασίλη.

Τελικά το 51% των γονέων αγόρασαν τα παιχνίδια αυτά που άντεχε η τσέπη τους ενώ το 61% αγόρασαν σχεδόν όλα τα παιχνίδια της λίστας.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια ημέρα δικαιωμάτων παιδιού: Οι αληθινές ιστορίες που συγκλόνισαν τον κόσμο(φωτός)