Πώς να ντυθείς για τον γάμο υπερπαραγωγή της ξαδέρφης σου (θα είναι όλο το σόι εκεί!)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πώς να ντυθείς για τον γάμο υπερπαραγωγή της ξαδέρφης σου (θα είναι όλο το σόι εκεί!)

Συμβουλές και προτάσεις για να αναδειχθείς η πιο καλοντυμένη στο οικογενειακό γεγονός της χρονιάς.

Το καλοκαίρι είναι η σεζόν που έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να λάβεις κάποια πρόσκληση για γάμο. Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς που αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους, συνήθως επιλέγουν αυτή την περίοδο.

Γάμος...οικογενειακή υπόθεση

Έτσι ξαφνικά ένα πρώι έλαβες προσκλητήριο για τον γάμο-υπερπαραγωγή της ξαδέρφης. Όπως καταλαβαίνεις όλο το σόι θα δώσει το «παρών» στο event, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν. Στόχος να ξεχωρίσεις και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου και να αποσπάσεις θετικές κριτικές. Μην ξεχνάς πως η αναβολή πολλών γάμων λόγω covid-19 γιγάντωσε φέτος την ανάγκη μας να «ντυθούμε καλά».

Παντρεύεσαι; 5 dos και don'ts για την ημέρα του γάμου



Τι να προσέξεις

forema2

@camilacoelho

Αρχικά η τοποθεσία του γάμου είναι ο no1 παράγοντας που θα καθορίσει το outfit που θα επιλέξεις να φορέσεις. Για παράδειγμα αν η τελετή γίνει σε παραλία, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι αυτομάτως απαγορευτικά αφού μπορεί να αποβούν επικίνδυνα.

Το ίδιο ισχύει και για τα υπερβολικά μακριά φορέματα ή αυτά που διαθέτουν ουρά αφού σε καμία περίπτωση δεν θες το φόρεμά σου να «σκουπίσει» την άμμο. Απόφυγε το λευκό χρώμα αφού παραπέμπει σε νυφικό, τα πολύ προκλητικά ντεκολτέ και τα υπερβολικά mini ρούχα. Μην φορτωθείς με πολλά, έντονα αξεσουάρ και προσπάθησε να κρατήσεις μια ισορροπία στο makeup και τα μαλλιά.

Τι να επιλέξεις

Οι ολόσωμες φόρμες είναι μια πολύ chic και κομψή ενδυματολογική επιλογή για καλεσμένη σε γάμο. Γενικά επένδυσε σε ρούχα με δαντέλα, παγέτες, τούλι ή έντονα βολάν, στοιχεία που έχουν μια glamour αισθητική, ιδανική για outfit σε γάμο. Tην ίδια ώρα τα σατέν maxi εξώπλατα φορέματα σε έντονα χρώματα ή γήινες αποχρώσεις εκπέμπουν πάντα φινέτσα και στυλ.

Όλα τα μεγάλα trends που συναντάμε φέτος στους γάμους

forema1

ATTRATTIVO

forema2 copy

TOI-MOI

forma2

PINK WOMAN

forema3

ALE

forma

BENETTON

Πηγή κεντρικής: @camilacoelho