5 χρώματα που θα απογειώσουν τον στολισμό του γάμου σου

5 χρώματα που θα απογειώσουν τον στολισμό του γάμου σου

Τα μεγαλύτερα color trends για το 2022.

Εάν αρραβωνιάστηκες πρόσφατα, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει ξεκινήσεις σταδιακά είναι ο προγραμματισμός του γάμου σου. Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις ωστόσο ο στολισμός της εκκλησίας και της γαμήλιας δεξίωσης είναι η no1 προτεραιότητα.

Το να διαλέξεις τα χρώματα από τα οποία θα αποτελείται ο γάμος σαου είναι από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Η παλέτα που θα δώσει χρώμα, θα καθορίσει ταυτόχρονα το στυλ και το ύφος του. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να επιλέξεις από νωρίς τα χρώματα όλων των λεπτομερειών, όπως για παράδειγμα των λουλουδιών.

Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση πρέπει να αρέσουν πάνω απ'όλα στους μελλόνυμφους και να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου όπου θα γίνει η τελετή. Τα καλά νέα είναι πως τα φετινά color trends φέρνουν αισοδοξία και ικανοποιούν κάθε γούστο. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις, που θα βλέπεις να πρωταγωνιστούν στους γάμους το 2022.

main love

Οργάνωσε τον γάμο των ονείρων σου ακολουθώντας τις απόλυτες τάσεις του 2022

5 χρώματα που αξίζει να εντάξεις στη διακόσμηση του γάμου σου φέτος

Μετά τα αυστηρά μέτρα στους γάμους λόγω πανδημίας, τα ζευγάρια στρέφονται σε πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις που τονώνουν τη διάθεση και παραπέμπουν στη φύση. Οι παρακάτω χρωματικές παλέτες όχι μόνο θα δώσουν τον επιθυμητό τόνο στο γάμο, αλλά θα περιβάλλουν την οικογένεια και τους φίλους του ζευγαριού με ζεστασιά και χαρά.

Ο γάμος σε γήινα χρώματα φαίνονται πολύ κομψές και ρομαντικές και ταιριάζουν σε κάθε στυλ γάμου. Οι ουδέτερες χρωματικές παλέτες είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνες που θέλουν ο γάμος τους να έχει φυσικά και γήινα χρώματα όπως το μπεζ, το ιβουάρ, το κρεμ, το απαλό ροζ και το γκρι ανοιχτό.

https://www.instagram.com/p/CZhodWErKUD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Πράσινο

prasino colortrends

Πηγή φωτογραφίας: Carmen Santorelli Photography

2) Ανοιχτό μπλε

mple colortrends

Πηγή φωτογραφίας: Cat Galetti Photography,Bubbles and Bowties

3) Ροδακινί

rodakini

Πηγή φωτογραφίας: Lena Mirisola Photography

4) Κίτρινο

kitrino trends

Πηγή φωτογραφίας: Mon Soleil

5) Γήινα χρώματα

ghiinaxromata

Πηγή φωτογραφίας: Afrik Armando LLC

Πηγή κεντρικής: @theweddingbliss



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: