Η νύφη ξέρει: Τα 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις την ημέρα του γάμου σου

Η νύφη ξέρει: Τα 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις την ημέρα του γάμου σου

Όλα όσα αξίζει να κάνεις την «μεγάλη ημέρα» για να την ευχαριστηθείς στο έπακρο.

Τα περισσότερα κορίτσια από μικρή ηλικία φαντάζονται την ημέρα του γάμου τους. Το νυφικό φόρεμα αποτελεί «όνειρο» για κάθε γυναίκα ωστόσο όταν φτάσει η πολυπόθητη στιγμή, αρκετές από εμάς αγχώνονται σε υπερβολικό βαθμό.

Η ώρα η καλή

Είναι κρίμα να αφήσεις το άγχος και το stress να σε κυριεύσουν στην γαμήλια τελετή ή στην προετοιμασία. Κακά τα ψέματα είναι απολύτως λογικό να θες να είναι όλα τέλεια από το μακιγιάζ σου μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στον στολισμό της εκκλησίας.

via GIPHY

«Η συμβουλή μου για όλα τα κορίτσια που σχεδιάζουν τον γάμο τους, είναι να κάνουν τα πάντα με αγάπη, πολύ υπομονή και επιμονή. Και για την μέρα του γάμου, να την απολαύσουν χωρίς άγχος», αναφέρει χαρακτηριστικά η νύφη. Εμείς στο queen.gr ετοιμάσαμε για εσένα μερικές συμβουλές που αν τις ακολουθήσεις θα απολαύσεις την ημέρα του γάμου σου στο έπακρο.

taseis daxtylidia arravwnwn 2022

Bride to be! Οι 5 πιο hot τάσεις στα δαχτυλίδια αρραβώνων το 2022

Μια νύφη μοιράζεται τα απόλυτα tips για την ημέρα του γάμου

via GIPHY

1) Xαμογέλα!

Φρόντισε να χαμογελάς πολύ, να δείχνεις την ευτυχία σου χωρίς φόβο και να είσαι ο εαυτός σου. Καλό είναι να μην κάνεις διαρκώς αστείες γκριμάτσες γιατί θα αποτυπωθούν στις φωτογραφίες του γάμου. Το album του γάμου είναι από τα λίγα που θα έχεις για να σου θυμίζουν την ιδιαίτερη αυτή ημέρα για την υπόλοιπη ζωή σου.

2) Τα σωστά παπούτσια για ξεκούραστα πόδια

Τα νυφικά παπούτσια σου μπορεί να είναι άκρως εντυπωσιακά όχι όμως άνετα. Φρόντισε να έχεις ένα δεύτερο ζευγάρι το οποίο θα φορέσεις μόλις νιώσεις πόνο στα πόδια σου. Πίστεψέ μας δεν θα το παρατηρήσει κανείς στη δεξίωση αφού θα κρυφτούν κάτω από το νυφικό σου.

3) Καλό πρωινό

Η ημέρα του γάμου σου θα είναι μια πολύ ευχάριστη αλλά παράλληλα κουραστική ημέρα. Αν θες να έχεις ενέργεια, μη ξεχάσεις να απολαύσεις ένα πολύ καλό πρωινό γεύμα που αποτελείται από τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνη (αυγά, τυρί, γιαούρτι κ.ά).

4) Πες όχι στο αλκοόλ πριν τον γάμο

Ένα ποτήρι κρασί θα σε βοηθήσει σίγουρα να χαλαρώσεις ωστόσο μη το παρακάνεις. Το αλκοόλ θα μειώσει τις αντοχές σου με αποτέλεσμα να δείχνεις αργότερα κουρασμένη και....ζαλισμένη.

5) Φτιάξε λίστα

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να κανονίσεις εσύ η ίδια ακόμη κι αν ο διοργανωτής του γάμου σου έχει τακτοποιήσει τα πάντα. Φτιάξε μια λίστα και διέγραψε όλα όσα έχεις ήδη τακτοποιήσει. Βεβαιώσου ότι την ημέρα του γάμου σου δεν έχεις καμία άλλη εκκρεμότητα παρά μόνο να δώσεις το παρών στα σκαλιά της εκκλησίας.

Πηγή κεντρικής: pexels.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: