Άσε τα backdrops! 4 wedding trends που μόνο σκοπό έχουν να σε βγάλουν εκτός budget

Μαρία Ροδίτη
Άσε τα backdrops! 4 wedding trends που μόνο σκοπό έχουν να σε βγάλουν εκτός budget

Πολλές φορές, από τη λαχτάρα και τη χαρά της προετοιμασίας του γάμου οι νύφες ακολουθούν wedding trends που μόνο σκοπό έχουν να τις βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μην κάνεις κι εσύ αυτό το λάθος!

Ο γάμος είναι πολύ προσωπική υπόθεση για το κάθε ζευγάρι. Αλλιώς φαντάζομαι εγώ το πώς θα παντρευτώ, αλλιώς μια συνάδελφός μου και αλλιώς μια φίλη μου. Όλες οι νύφες, ωστόσο, υποκύπτουν πού και πού σε πειρασμούς της wedding βιομηχανίας, σε υπερβολές και παραγγελίες που πραγματικά δεν έχουν νόημα.

Σίγουρα θα θυμάσαι κι εσύ κάποιο αναμνηστικό δωράκι που κάποτε πήρες από τον γάμο της θείας σου και δεν κατάλαβες ποτέ τον λόγο ύπαρξής του. Ή θα είδες στον χώρο της εκκλησίας ή της δεξίωσης κάποια διακόσμηση που κάπως υπερβολική για γάμο ήταν. Αυτά συμβαίνουν! Αν, ωστόσο, είσαι κι εσύ ένα βήμα… πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, δεν θέλεις να κάνεις υπερβολές, αλλά ούτε και να ξεφύγεις από το budget σου, μπορείς να κάνεις πολλά. Μα, κυρίως, να δεις τα 4 wedding trends που δεν έχουν κανέναν λόγο «παρουσίας» στον γάμο σου μιας και ο μόνος λόγος ύπαρξής τους είναι… να σε καταξοδέψουν.

5 trends του 2022 για την διακόσμηση στο τραπέζι της δεξίωσης του γάμου σου

Τα 4 wedding trends που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις στον γάμο σου

Προσκλητήρια σε χαρτί

Αν θέλεις να κάνεις έναν low budget γάμο δεν χρειάζεται να δώσεις στους καλεσμένους τυπωμένα προσκλητήρια. Κι αυτό, γιατί το χαρτί θα σου κοστίσει αρκετά ακριβά – ειδικά αν θέλεις καλλιγραφίες και χρυσές λεπτομέρειες-, ενώ αυτή η επιλογή δεν είναι και καθόλου φιλική προς το περιβάλλον.

https://www.instagram.com/p/CdVUvFeMNnr

Αντ’ αυτού, προσκάλεσε τους καλεσμένους στον γάμο σου διαδικτυακά. Σίγουρα θα βρεις ένα εντυπωσιακό digital προσκλητήριο και το Pinterest είναι το κατάλληλο μέρος για να το εντοπίσεις.

Χαρτοπετσέτες με τυπωμένα τα αρχικά σας

Εκτός από το γεγονός ότι οι πετσέτες με τυπωμένα τα αρχικά δεν πρόκειται να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σου (ίσως και να μην παρατηρήσουν καν αυτήν τη λεπτομέρεια), είναι και ένα μεγάλο έξοδο χωρίς λόγο.

Γιατί να ετοιμάσεις χώρο υποδοχής;

Πολλά ζευγάρια κανονίζουν πριν καθίσουν οι καλεσμένοι στα τραπέζια της δεξίωσης να έχουν κι έναν χώρο υποδοχής με σαλόνια και περίτεχνη διακόσμηση, ώστε να τους καλωσορίσουν με ένα ποτό στο χέρι. Καταλαβαίνεις πως όλο αυτό είναι εντελώς περιττό αλλά και κοστοβόρο. Έτσι δεν είναι; Πίστεψέ με! Κανένας δεν θα σε παρεξηγήσει αν απλώς φτάσει στη δεξίωση και του υποδείξουν το τραπέζι στο οποίο θα καθίσει.

Δεν θα γίνει και κάτι αν δεν βάλεις backdrops με μπαλόνια

Τα backdrops με μπαλόνια μπορεί να δείχνουν ωραία, όμως πολλές φορές μπορεί να κάνουν τη δεξίωση του γάμου να μοιάζει με… πάρτι γενεθλίων. Άσε που κι αυτά έχουν το κόστος τους.