Με selfie & 7 ακόμη τρόπους μπορείς ν' ανακοινώσεις στο Instagram την πρόταση γάμου που δέχθηκες

Μαρία Ροδίτη
Με selfie & 7 ακόμη τρόπους μπορείς ν' ανακοινώσεις στο Instagram την πρόταση γάμου που δέχθηκες

Μόλις δέχτηκες πρόταση γάμου από τον αγαπημένο σου και δεν κρατιέσαι να το ανακοινώσεις στο Instagram; Δες μερικές ιδέες για το πώς μπορείς ν’ αποκαλύψεις στους διαδικτυακούς σου φίλους αυτό το τόσο ευχάριστο γεγονός.

Η μέρα που τόσο καιρό ονειρευόσουν επιτέλους έφτασε. Το αγόρι σου, ο σύντροφός σου, ο αγαπημένος σου σου χάρισε το πολυπόθητο διαμαντένιο μονόπετρο και σου ζήτησε να γίνεις γυναίκα του. Να παντρευτείτε.

Είμαι σίγουρη ότι εκείνη τη στιγμή έχασες τα λόγια σου και πέταξες από χαρά, αλλά αισθάνθηκες και συγκίνηση. Και τώρα… αφού έτρεξες να πάρεις τη μαμά σου, την αδελφή σου, την κολλητή σου να τους πεις τα ευχάριστα νέα, δεν κρατιέσαι με τίποτα. Θέλεις να μοιραστείς την πρόταση γάμου που δέχθηκες και στο Instagram με τους followers σου. Αλλά πώς να το κάνεις; Να το πεις ευθέως ή να το αφήσεις να εννοηθεί; Παρακάτω θα βρεις 8 διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να ανακοινώσεις στο Instagram το ευχάριστο αυτό γεγονός και από εμάς, καλά στέφανα.

Western glam: Το πιο hot wedding trend του φθινοπώρου είναι εμπνευσμένο από την Άγρια Δύση

Ιδέες για να κοινοποιήσεις στους followers σου την πρόταση γάμου που μόλις δέχθηκες

Selfie με το μονόπετρο και… τον αγαπημένο σου

Πόζαρε στην πιο χαρούμενη selfie ever με τον αγαπημένο σου, αλλά και δείχνοντας το χέρι σου με το μονόπετρο που μόλις απέκτησες. «Φόρεσε» το πιο αληθινό χαμόγελό σου και say cheese!

Μοιράσου τη στιγμή

Αν η πρόταση γάμου έγινε παρουσία φίλων και υπάρχει φωτογραφικό υλικό από τη στιγμή, απλά μοιράσου το στο Instagram.

Δημοσίευσε το video που έβγαλε ο αγαπημένος σου

Αν ο αγαπημένος σου είναι τόσο μπροστά και έστησε ένα υπέροχο σκηνικό – το οποίο και βιντεοσκόπησε- για να σου κάνει πρόταση γάμου, δεν έχεις παρά να πατήσεις post στο συγκεκριμένο video στο Instagram σου.

Κρύψε την ευτυχία σου σε ένα hashtag

Αν δεν θέλεις να «φωνάξεις» τη χαρά σου, αλλά θέλεις και να δώσεις ένα info στους followers σου, κρύψε την ευτυχία σου σε ένα hashtag. Βγάλε μία selfie, ή απλά μια φωτογραφία με τον σύντροφό σου και βάλε hashtag #SheSaidYes.

https://www.instagram.com/p/CiLxqQ4Okj6

Παίξε με το όνομα

Εδώ υπάρχουν δύο εναλλακτικές: είτε μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία με μια πινακίδα που να λέει «η μέλλουσα κυρία τάδε» (με το όνομα του αγαπημένου σου), είτε να το αναφέρεις σε hashtag #TheFutureMrs…

Συνέχισε στην gallery να δεις 3 ακόμη τρόπους με τους οποίους μπορείς να ανακοινώσεις ότι σύντομα... παντρεύεσαι!