10 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις σε ένα bachelorette party

Γεωργία Βλαχοπούλου
10 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις σε ένα bachelorette party

Αν ετοιμάζεις το bachelorette της φίλης σου φρόντισε να μην κάνεις αυτά τα 10 λάθη, ώστε να είναι η μέρα ή η βραδιά της μέλλουσας νύφης όσο το δυνατόν πιο ωραία.

Το bachelorette πάρτι είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά πάρτι πριν τον γάμο. Είναι η τελευταία ευκαιρία της νύφης να «ξεσκάσει» λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, οπότε θα πρέπει να της μείνει αξέχαστη.

Εάν είσαι μία από τις φίλες της νύφης που της διοργανώνουν το bachelorette, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχεις υπόψιν σου εκείνη τη βραδιά. Από το να μην πιεις πάρα πολύ μέχρι να πληρώσεις για τη νύφη, αυτοί είναι οι «κανόνες» που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου.

pexels-alina-levkovich-15338214.jpg

1. Μην ασκήσεις έξτρα πίεση στη νύφη

Αν η μέλλουσα νύφη δεν είναι άνθρωπος που βγαίνει συχνά έξω για να διασκεδάσει αλλά προτιμάει να κάτσει χαλαρά στο σπίτι της, μην προσπαθήσεις να την πείσεις να βγείτε σε κάποιο club. Αντίθετα, εσύ και οι υπόλοιπες φίλες της μπορείτε να μαζευτείτε στο σπίτι της, να πιείτε ένα ποτήρι κρασί και να θυμηθείτε ιστορίες από τα παλιά.

2. Μην το «τραβήξεις» στα άκρα

Θέλεις αυτό το βράδυ να είναι διασκεδαστικό για τη νύφη κι όχι ενοχλητικό ή άβολο. Αν έχεις την αίσθηση ότι το παρατραβάς σε κάποιο κομμάτι καλό θα είναι να το σταματήσεις καθώς αυτή θα πρέπει να είναι μια νύχτα που θα θυμάται, όχι μια νύχτα που ελπίζει να ξεχάσει.

3. Μην φεύγεις μακριά από το team

Ναι καμιά φορά τα πάρτι που μπορείς να πηγαίνεις μπορεί να μην σε ενθουσιάζουν με αποτέλεσμα να φεύγεις σαν τον «κλέφτη». Παρ' όλα αυτά στο bachelorette πάρτι της φίλης σου θα πρέπει να είσαι μαζί με το υπόλοιπο «brides team. Φυσικά, μπορείς να πας στην πίστα να χορέψεις μόνη σου ή στο μπαρ για να πάρεις ένα ποτό, όμως δεν θα είναι σωστό για παράδειγμα να φύγεις χωρίς να το ξέρουν οι υπόλοιπες φίλες σου.

4. Μην παραπονεθείς για τα λεφτά

Κάποιες φορές τέτοιου είδους πάρτι μπορεί να είναι αρκετά ακριβά. Ωστόσο, προσπάθησε με τις υπόλοιπες κοπέλες που διοργανώνεις το bachelorette να ορίσετε ένα budget και να το ακολουθήσετε όσο πιο πιστά γίνεται. Παρ' όλα αυτά αν δείτε ότι οικονομικά δεν σας βγαίνει, δεν χρειάζεται να το διοργανώσετε αν είναι να διαμαρτυρηθείτε στο τέλος. Μπορείτε να περάσετε το ίδιο όμορφα με τη νύφη στην δεξίωση του γάμου.

5. Μην προσκαλείς έξτρα κόσμο

Εφόσον έχετε κάνει την λίστα για το bachelorette με τη βοήθεια της μέλλουσας νύφης μην προσκαλείς από μόνη σου παραπάνω κόσμο. Ίσως η ίδια δεν θέλει να καλέσει κάποια συγκεκριμένα άτομα, οπότε αν δεν το σεβαστείς θα την φέρεις σε πολύ δύσκολη θέση.

6. Μην γίνεσαι «drama queen»

Το πάρτι αυτό είναι για να περάσει καλά πρωτίστως η νύφη οπότε μην το ξεχνάς. Οπότε φρόντισε να μην κουτσομπολεύεις τις υπόλοιπες καλεσμένες ούτε να το παρακάνεις με το ποτό.

7. Μην ξεφύγετε από το πλάνο

Εσύ και οι υπόλοιπες φίλες της νύφης διοργανώσατε το συγκεκριμένο πάρτι έχοντας στο μυαλό σας κάτι πολύ συγκεκριμένο. Προτάσεις μπορούν να γίνουν και την τελευταία στιγμή για το πώς θα περάσετε τη μέρα ή τη βραδιά, παρ' όλα αυτά καλό είναι να μείνετε όδο το δυνατόν γίνεται στο αρχικό πλάνο.

8. Μην το παρακάνεις με το ποτό

Όπως αναφέραμε και πριν μην το παρακάνεις ούτε εσύ ούτε οι υπόλοιπες με το ποτό. Ναι μπορείτε να πιείτε άνετα 1 σφηνάκι αλλά μην κάνετε υπερβολές καθώς τη βραδιά θα τη θυμάστε μόνο για λάθος λόγο.

9. Μην αφήσετε τη νύφη να πληρώσει

Το bachelorette πρέπει να είναι δώρο στην νύφη από εσένα και τις υπόλοιπες καλεσμένες. Εφόσον η ίδια έχει κάνει πολλά έξοδα για το γάμο, όταν έρθει η επίμαχη στιγμή να πληρώσει μην την αφήσετε.

10. Μη γίνεις το επίκεντρο της προσοχής

Προσπαθήστε όλες οι φίλες της νύφης να μην «κλέψετε» τη λάμψη της. Αυτό το πάρτι γίνεται για εκείνη, οπότε πρέπει να είναι και η μοναδική πρωταγωνίστρια.

Άντε και η ώρα η καλή!

pexels-cottonbro-studio-3171837.jpg