Tι γίνεται όταν μία μέρα πριν το γάμο σας κυριεύει ο πανικός;

Γωγώ Φούντα
Tι γίνεται όταν μία μέρα πριν το γάμο σας κυριεύει ο πανικός;

Ψυχραιμία, μία κρίση είναι θα περάσει!

Είναι βράδυ, μία μόλις μέρα πριν το γάμο σας. Είστε μαζεμένη με φίλες, το bachelorette έχει ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία, χαλαρώνετε και αστειεύεστε. Kαι εκεί που όλα είναι ήρεμα και έτοιμα για την μεγάλη μέρα, ξαφνικά σας τελειώνει ο αέρας και ο πανικός σας κυριεύει.

Eίναι ο κατάλληλος; Θα είμαστε ευτυχισμένοι; Μήπως κάνω μεγάλο λάθος; Κι αν είχα κι άλλα πράγματα να ζήσω; Οι φίλες μου τώρα θα βγαίνουν γυναικοπαρέα κι εμένα θα με ξαχάσουν!

Καταρχήν ψυχραιμία! Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος πανικού. Η συντριπτική πλειοψηφία των μελλονύμφων παθαίνει τη συγκεκριμένη φρίκη λίγες μέρες πριν το γάμο. Και φυσικά, όχι γιατί δεν αγαπούν το σύντροφό τους ή δε θέλουν να παντρευτούν αλλά γιατί κακά τα ψέματα όταν αναμένεται να αντιμετωπίσουμε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας πάντα υπάρχει το άγχος για το άγνωστο.

Πόσο μάλλον όταν δεν μιλάμε απλά για μία αλλαγή αλλά για ολόκληρη τη ζωή και έναν άνθρωπο που ιδανικά θα υπάρχει σε αυτή μέχρι το τέλος. Kαθημερινότητα, συνήθειες, προτεραιότητες, όλα αλλάζουν και μπαίνουν σε μία νέα τροχιά. Όχι καλύτερη ή χειρότερη, απλά διαφορετική. Και πιθανότατα να χάσετε κάποιες εξόδους με τις φίλες σας και κάθε μέρα να μην είναι τέλεια ή εύκολη, αλλά για να πάρει κανείς την απόφαση να παντρευτεί σημαίνει ότι το έχει σκεφτεί καλά και το έχει εξετάσει από όλες τις πλευρές.

Γι 'αυτό λοιπόν, την επόμενη φορά που θα σας πιάσει πανικός, πάρτε μία βαθιά ανάσα και σκεφτείτε τον καλό σας να σας περιμένει στα σκαλιά της εκκλησίας!

Διαβάστε επίσης:

Να καλέσω τους πρώην στο γάμο μου;

Γαμήλιο μακιγιάζ ώρα μηδέν!