Οι δικές σας ιστορίες: Η ανώριμη πεθερά

Οι δικές σας ιστορίες: Η ανώριμη πεθερά

Όταν η πεθερά παλιμπαιδίζει και ζει στο δικό της ροζ κόσμο...

Η πεθερά μου είναι πολύ νέα. Τόσο νέα που μπορεί να χαρακτηριστεί έως και ανώριμη. Όταν παντρεύτηκα με το σύζυγό μου αυτό το έβρισκα πολύ διασκεδαστικό και θεωρούσα καταπληκτικό το γεγονός ότι η πεθερά μου ήταν τόσο μικρή.

Πίστευα πως με τόσο μικρή διαφορά ηλικίας θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε πολύ πιο άνετα και πως δεν θα είχαμε τα κλασικά προβλήματα νύφης – πεθεράς. Όσον αφορά το δεύτερο, έπεσα μέσα. Όσον αφορά το πρώτο, συνεννόηση μηδέν. Η γυναίκα είναι σαν μικρό ανώριμο κοριτσάκι που όλη την ώρα παίζει χωρίς να παίρνει χαμπάρι τι γίνεται γύρω της.

Εμείς τρέχουμε όλη μέρα με τα παιδιά, με τις δουλειές, τις υποχρεώσεις και ένα εκατομμύριο πράγματα και αυτή είναι κυριολεκτικά στον κόσμο της, πάει κομμωτήριο, κάνει shopping, surfing, socialising, βγαίνει συνεχώς με τις φίλες της και δεν την ενδιαφέρει καν ν' ασχοληθεί μαζί μας. Ακόμα και όταν της ζητάμε μια μικρή βοήθεια τύπου baby sitting για 2 ώρες, αυτή συνήθως το ξεχνάει, εξαφανίζεται κάπου στα ινστιτούτα ομορφιάς που συχνάζει και στη συνέχεια ομολογεί γελώντας πως της διέφυγε τελείως, χωρίς ίχνος τύψεων ή ανάγκη να επανορθώσει.