7 υφασμάτινες μάσκες για extra ενυδάτωση κάτω από 5€

Ευαγγελία Αλπίδου
7 υφασμάτινες μάσκες για extra ενυδάτωση κάτω από 5€

Κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου, φόρεσε την υφασμάτινη μάσκα και σε λίγα λεπτά η επιδερμίδα σου θα σφύζει από υγεία. 

Μετά από μία ατέλειωτη μέρα στο γραφείο... events, meetings, συναντήσεις όλα στο πρόγραμμα… Το μόνο πράγμα που έχουμε ανάγκη είναι να κάτσουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας και να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας ταινία, παρέα με ένα ποτήρι κρασί. Αχ, η καλύτερη απόλαυση!

pexels-ekaterina-bolovtsova-4672636.jpg

7 μαύρα μολύβια ματιών με τέλεια εφαρμογή για εντυπωσιακά cat eye looks

Καταλαβαίνουμε ότι η βραδινή skincare routine δεν είναι πάντα εύκολη. Παρόλα αυτά, είναι άκρως απαραίτητη. Αν υπάρχει οπωσδήποτε μία περιποίηση προσώπου, την οποία δεν πρέπει ποτέ να αμελούμε, αυτή είναι η βραδινή skincare routine. Η επιδερμίδα το βράδυ ανανεώνει τα κύτταρά της, ενώ το δέρμα αναπνέει σωστά, σε αντίθεση με την ημέρα που φοράμε αντηλιακή προσώπου και makeup τα οποία φράζουν τους πόρους. Άρα μπορείς να καταλάβεις, ότι η μόνη στιγμή που ηρεμεί η επιδερμίδα είναι το βράδυ.

Μία βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα μέσα σε λίγα λεπτά

1685449046479-914153938-pexels-anna-shvets-3851905.jpg

Επειδή, καταλαβαίνουμε ότι ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός... Σου έχουμε τη λύση, η οποία θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην περιποίηση του προσώπου σου.
Οι υφασμάτινες μάσκες είναι το boost που χρειάζεσαι! Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν, να χαρίσουν στο δέρμα σου λάμψη, ενυδάτωση και επανόρθωση. Μπορείς να τις φορέσεις και να βλέπεις παράλληλα την ταινία στον καναπέ σου ή να φτιάχνεις το φαγητό για την επόμενη μέρα στο γραφείο.

Υφασμάτινη μάσκα + Καναπές + Ποτήρι Κρασί

pexels-darina-belonogova-7520461.jpg

Οι υφασμάτινες μάσκες είναι ιδανικές για όλους τους τύπους δέρματος. Επίσης, αναλόγως τις ανάγκες σου μπορείς να επιλέξεις την κατάλληλη για εσένα. Στο παρακάτω gallery θα βρεις μερικές budget friendly υφασμάτινες μάσκες οι οποίες θα σου χαρίσουν extra ενυδάτωση, τις ημέρες που ο υδράργυρος θα έχει πιάσει κόκκινο.

Budget Friendly Υφασμάτινες Μάσκες:

6 colourful eyeliners για τα καλοκαιρινά μακιγιάζ σου