Logo nails! Η νέα τάση που χαρίζει μία δόση πολυτέλειας πάνω στα νύχια

Ευαγγελία Αλπίδου
Logo nails! Η νέα τάση που χαρίζει μία δόση πολυτέλειας πάνω στα νύχια

Έχεις σκεφτεί να στολίσεις τα νύχια σου με το logo του αγαπημένου σου brand; Αν όχι, ήρθε η στιγμή να το δοκιμάσεις!

Έχεις ήδη προγραμματίσει το επόμενο ραντεβού στα νύχια σου και δεν ξέρεις πώς να τα κάνεις; Μην ανησυχείς, βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο! Μπορεί το french manicure, το κόκκινο, το μαύρο και οι nude αποχρώσεις να είναι all time classic, αλλά πάντα επιθυμούμε το διαφορετικό, κι αυτό που θα μας δώσει έναν αέρα ανανέωσης στην εμφάνισή μας.

https://www.instagram.com/p/Csb6qYYpKd2

Αυτός είναι ο τρόπος για να πετύχεις το silky bun της Γαίας Μερκούρη

Logomania

Τα logo nails είναι το trend το οποίο υπόσχεται, να χαρίσει μία δόση πολυτέλειας πάνω στα νύχια. Τι είναι όμως, τα logo nails; Σίγουρα, θα υπάρχει ένα brand, το οποίο λατρεύεις, να φοράς σε ρούχα και αξεσουάρ… Έχεις σκεφτεί όμως, να στολίσεις τα νύχια σου με αυτό; Αν όχι, ήρθε η στιγμή να το δοκιμάσεις! Οι nail experts, δημιουργούν καθημερινά τα πιο ευφάνταστα, minimal και διακριτικά σχέδια με επώνυμα fashion brands τα οποία αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλες εμάς. Όπως καταλαβαίνεις, η logomania επεκτείνεται και στα νύχια!

https://www.instagram.com/p/Csb6qYYpKd2

Έχεις σπυράκια στους γλουτούς; -4 τρόποι για να τα ξεφορτωθείς!

Είτε επιλέξεις, να ζωγραφίσεις logo arts πάνω σε όλα τα νύχια, είτε σε μόνο μία επιφάνεια το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο εντυπωσιακό. Το συγκεκριμένο nail trend θα κάνει το manicure να φαίνεται περιποιημένο, κομψό και απίστευτα στυλάτο.

Αν ακόμη έχεις τις αμφιβολίες σου το παρακάτω gallery θα σε πείσει, να υιοθετήσεις τη νέα τάση στα νύχια.

Logo Nails

Bye bye bob hair! Αυτό είναι το νέο κούρεμα που θα επικρατήσει παντού