Η Φαίη Σκορδά έκανε το χτένισμα που θα μας κρατήσει δροσερές τις hot μέρες του καλοκαιριού

Η Φαίη Σκορδά έκανε το χτένισμα που θα μας κρατήσει δροσερές τις hot μέρες του καλοκαιριού

Το χτένισμα της Σκορδά είναι εύκολο και βολικό για να μας συντροφεύσει από το πρωί έως το βράδυ. 

Μπορεί τα πλούσια και μακριά μαλλιά να είναι super hot και ιδανικά για να δημιουργήσεις τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά χτενίσματα. Όταν όμως, ο υδράργυρος πιάσει κόκκινο, τα περίεργα hair styling είναι το τελευταίο πράγμα με το οποίο θέλουμε, να ασχοληθούμε.

fayskorda_355081423_1420194418522317_8143748082570050351_n.jpg

@fayskorda

Το απόλυτο χτένισμα για super chic εμφανίσεις

Τους καλοκαιρινούς μήνες ψάχνουμε εύκολα και βολικά χτενίσματα τα οποία δεν απαιτούν θερμότητα για τη δημιουργία τους. Και το καλύτερο; Μας κρατάνε δροσερές τις ημέρες του καύσωνα. Η Φαίη Σκορδά έκανε λοιπόν, το χτένισμα που αναζητάμε για το φετινό καλοκαίρι. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ανέβασε μία φωτογραφία στο profile της στο Instagram με πιασμένα τα μαλλιά της. Το συγκεκριμένο hair styling ονομάζεται messy bun και είναι ένα από τα trending χτενίσματα του καλοκαιριού.

fayskorda_355461623_1211154929582614_3233800600685193898_n.jpg

@fayskorda

Το look της Σκορδά, είναι super κομψό και μπορεί να αναδείξει όλα τα summer looks, από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ για early drinks. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, μας έχει συνηθίσει σε ευφάνταστα, δημιουργικά χτενίσματα. Ένα από τα αγαπημένα μας, που δε θα ξεχάσουμε, είναι το halp up-halp down που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό στο πλατό του ΣΚΑΪ και μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Αυτή τη φορά όμως, επίλεξε ένα πιο chic hairstyle, το οποίο άφηνε αριστερά και δεξιά φραντζάκια. Οι μικρές τούφες, αγκάλιαζαν με τον πιο γλυκό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το χτένισμα της Φαίης Σκορδά είναι super trending, ιδανικό να χαρίσει μία καλοκαιρινή και δροσερή αύρα σε κάθε σύνολο. Είτε επιλέξουμε τη μορφή χαμηλού chignon, είτε τη μορφή top knot το hairstyle, που επίλεξε η Φαίη θα μας κρατήσει δροσερές και κομψές τις ημέρες του καύσωνα.

Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα της Φαίης Σκορδά που είναι ιδανικά για τις υψηλές θερμοκρασίες.