Αν θέλεις ένα boost ενυδάτωσης για την επιδερμίδα σου τα face mists είναι το «κλειδί» που ψάχνεις

Ευαγγελία Αλπίδου

Τα face mists θα επαναφέρουν την χαμένη λάμψη της επιδερμίδας σου με ένα μόνο ψέκασμα. 

Και εκεί που λιάζεσαι στην ξαπλώστρα κάτω από τον καυτό ήλιο, νιώθεις το πρόσωπό σου να είναι αφυδατωμένο και ξηρό. Σίγουρα, το θαλασσινό νερό και οι υψηλές θερμοκρασίες δεν βοηθούν την κατάσταση. Αυτό που έχεις ανάγκη εκείνη τη στιγμή είναι ένα boost ενυδάτωσης που θα επαναφέρει την χαμένη λάμψη της επιδερμίδας. Το προϊόν λοιπόν, που χρειάζεσαι όσο κανένα άλλο είναι το face mist.

Αυτά είναι τα nail trends για εσένα που αναρωτιέσαι τι manicure θα κάνεις μετά τις διακοπές

https://www.instagram.com/p/CvO7gFDoo0O/

Για τα face mists οι απόψεις διίστανται! Άλλες γυναίκες δεν τα θεωρούν χρήσιμα, ενώ άλλες πάλι δεν τα αποχωρίζονται από το νεσεσέρ ή την τσάντα τους, τους καλοκαιρινούς μήνες. Η απάντηση είναι ότι τα face mists είναι πλούσια σε ενεργά συστατικά και μεταλλικά στοιχεία, τα οποία συμβάλουν στην ενδυνάμωση και ενυδάτωση του επιδερμικού φραγμού, ενώ προστατεύουν συγχρόνως την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Άρα ναι, τα face mists είναι απαραίτητα για να υπάρχουν στο νεσεσέρ μας, την περίοδο του καλοκαιριού είτε βρισκόμαστε διακοπές σε κάποιο νησί, είτε στην πόλη.

Το «strawberry makeup» είναι η νέα τάση του TikTok που υπόσχεται ένα άκρως καλοκαιρινό αποτέλεσμα

350768672_202773719323714_7591024914483629146_n.jpg

@ellacervetto

Επιπλέον, το boost ενυδάτωσης που χαρίζουν στην επιδερμίδα με ένα μόνο ψέκασμα, δε συγκρίνεται με κανένα άλλο beauty προϊόν. Η επιδερμίδα αμέσως αναζωογονείται και φαίνεται πιο όμορφη και λαμπερή. Επίσης, η δροσιά και η φρεσκάδα που θα νιώσει το δέρμα σου, θα είναι λες και έκανες βουτιά στα καταγάλανα νερά της θάλασσας.

Με τα face mists, η επιδερμίδα σου θα είναι συνεχώς ενυδατωμένη. Μην το σκέφτεσαι, ρίξε μία ματιά στη παρακάτω gallery και επίλεξε μερικά από τα best sellers που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Εμείς τα δοκιμάζουμε ξανά και ξανά. Ένα μόνο ψέκασμα είναι αρκετό για να σε πείσει.

Shopping Time: