Θέλεις ένα απόλυτο φυσικό και καλοκαιρινό μακιγιάζ; 4 beauty tips που πρέπει να δοκιμάσεις

Ευαγγελία Αλπίδου

Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το απόλυτο summer makeup look, είτε βρίσκεσαι στην πόλη, είτε διακοπές σε κάποιο νησί. 

Ένα λάθος που κάνουμε όλες όταν πάμε διακοπές σε κάποιο νησί, είναι να παίρνουμε μαζί μας, όλα τα προϊόντα που έχουμε μέσα στο beauty νεσεσέρ μας. -Τουλάχιστον αυτό το λάθος το έκανα πριν μερικά χρόνια εγώ. Έτσι, πιάνουμε extra χώρο στην βαλίτσα μας με προϊόντα τα οποία μπορεί να μην χρησιμοποιήσουμε καθόλου. Το καλοκαιρινό μακιγιάζ δεν απαιτεί την χρήση πολλών καλλυντικών, αν έχεις 4-5 από τα βασικά είσαι έτοιμη να πετύχεις το πιο fresh, καλοκαιρινό μακιγιάζ που θα σε κάνει να μαγνητίζεις τα βλέμματα από μακριά.

taniellejaimua_335901553_1385793638833299_1100277034369818729_n.jpg

taniellejaimua

Οι τάσεις θέλουν τις απαλές, natural υφές να πρωταγωνιστούν παντού. Είναι προτιμότερο η επιδερμίδα να φαίνεται σαν να μην έχει ίχνος μακιγιάζ, παρά να στάζει το makeup από τη ζέστη και την υγρασία. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει 4 beauty tips που θα κάνουν την επιδερμίδα σου να μοιάζει αψεγάδιαστη, ενώ για να το πετύχεις αυτό θα χρειαστείς ούτε τα μισά καλλυντικά από τα οποία έχεις μέσα στο νεσεσέρ. Ίσως ήρθε η ώρα για μία αναδιοργάνωση στο νεσεσέρ των διακοπών σου. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Το bronzer δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ

Το bronzer είναι το Νο1 προϊόν το οποίο θα σε βοηθήσει να πετύχεις μία sunkissed επιδερμίδα. Αν υπάρχει ένα beauty item το οποίο δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό νεσεσέρ τότε αυτό είναι σίγουρα, το bronzer. Μπορείς να το βάλεις παντού! Από τη μύτη, το μέτωπο, τα ζυγωματικά, μέχρι το λαιμό, το ντεκολτέ και τους ώμους, δημιουργώντας ένα απίστευτα λαμπερό φινίρισμα. Επίσης, το bronzer θα κάνει το μαύρισμά σου να φαίνεται ακόμη πιο έντονο και διαπεραστικό.

Οι μεταλλικές σκιές θα δημιουργήσουν ένα καθηλωτικό βλέμμα

Armani-Eye-Tint-Eyeshadow-Copper-26S.png

GIORGIO ARMANI, EYE TINT EYESHADOW COPPER-26S

Οι ματ σκιές και τα cat eye looks ανήκουν στο χειμώνα. Το καλοκαίρι οι μεταλλικές και glossy σκιές είναι το απόλυτο trend για να δημιουργήσεις ένα super summer makeup look. Ένα πέρασμα από τα μάτια είναι αρκετό για να απογειώσει την εμφάνιση σου.

Δημιούργησε μία clean βάση

SHISEIDO-UV-Protective-Compact-Foundation.png

SHISEIDO, UV PROTECTIVE COMPACT FOUNDATION SPF

Η βάση είναι το πιο σημαντικό step στο μακιγιάζ. Επέλεξε ελαφριές υφές και δημιούργησε μία clean βάση που θα κάνει την επιδερμίδα σου να αναπνέει κανονικά στις υψηλές θερμοκρασίες. Αν δημιουργήσεις την τέλεια αψεγάδιαστη βάση, δεν χρειάζεται να προσθέσεις κάποιο άλλο από τα καλλυντικά στο μακιγιάζ σου. Μία πούδρα με SPF ή ένα αδιάβροχο makeup, θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Ενίσχυσε με χρώμα τα ζυγωματικά και τα χείλη

Επέλεξε ένα προϊόν το οποίο θα δώσει χρώμα στα χείλη και στα ζυγωματικά σου. Στην αγορά θα βρεις ρουζ 2 σε 1, που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σχεδόν παντού και να δώσεις μία glossy υφή με χρώμα στο πρόσωπό σου.