Αυτά τα αφρόλουτρα θα χαρίσουν βαθιά ενυδάτωση και διατηρήσουν ακόμη περισσότερο το μαύρισμά σου

Νιώθεις ότι το μαύρισμά σου σε εγκαταλείπει; Αυτά τα αφρόλουτρα θα επαναφέρουν την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας σου.

Το καλοκαίρι είναι από τις αγαπημένες μας εποχές, όχι μόνο επειδή πηγαίνουμε διακοπές στα πανέμορφα νησιά της χώρας μας, αλλά επειδή αποβάλλουμε το άγχος και το στρες από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Η διάθεσή μας είναι στα ύψη και έχουμε όρεξη για τα πάντα! Εκτός από τα παραπάνω, το tanning που αποκτάμε, κάνοντας ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό ήλιο -πάντα με την απαραίτητη προστασία- μας φτιάχνει τη διάθεση και μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση σε κάθε μας βήμα.

4 tips για την βραδινή skincare routine που θα κάνουν την επιδερμίδα σου να λάμπει την επόμενη μέρα

pexels-yaroslav-shuraev-5977765-(1).jpg

Αυτό το σοκολατένιο χρώμα που έχουμε αποκτήσει, αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τα καλοκαιρινά μας ρούχα, ενώ κάνει την επιδερμίδα μας να φαίνεται πιο λαμπερή και πιο σέξυ, κρύβοντας όλες τις ατέλειες! Αν έχεις γυρίσει από τις διακοπές και νιώθεις ότι αρχίζεις να χάνεις αυτή την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας σου, τότε έχεις ανάγκη από προϊόντα τα οποία θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις λίγο ακόμα το μαύρισμά σου. Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για εσένα που βρίσκεσαι ακόμα διακοπές. Τα after sun, τα body scrubs, οι body lotions και τα μοσχομυρωδάτα αφρόλουτρα θα χαρίσουν ενυδάτωση και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα ομοιόμορφο μαύρισμα.

7 serum που θα επαναφέρουν την λαμπερή όψη της επιδερμίδας σου μετά τις διακοπές

Αν λοιπόν, θέλεις να παρατείνεις περισσότερο το μαύρισμά σου τα παρακάτω αφρόλουτρα θα σου χαρίσουν μία βαθιά ενυδατωμένη, λεία και απαλή επιδερμίδα. Επιπλέον όμως, θα κάνουν το μαύρισμά σου να φαίνεται λαμπερό, διατηρώντας αυτό το ηλιοκαμένο φινίρισμα. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και επίλεξε αυτό που θα σε συντροφεύσει στις διακοπές σου, αλλά και στις πρώτες μέρες πίσω στην πόλη.

Shopping Time: