Hair Care! 3 πράγματα που πρέπει να κάνεις στα μαλλιά σου μετά τις διακοπές

Νιώθεις τα μαλλιά σου μετά τις διακοπές θαμπά και ταλαιπωρημένα; Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα...

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που αφιερώνουμε λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό μας. Μετά την καθημερινή επαφή, με το θαλασσινό νερό, το χλώριο της πισίνας και τις ακτίνες του ήλιου, τα μαλλιά και η επιδερμίδα μας έχουν ανάγκη από βαθιά περιποίηση και ενυδάτωση. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για την φροντίδα των μαλλιών μας...
Ποια είναι δηλαδή αυτά τα beauty tips που θα επαναφέρουν την χαμένη λάμψη τους και το κυριότερο την υγεία τους.

363294259_137697606033630_9123327823943867960_n.jpg

Βρισκόμαστε σε αυτή την μεταβατική περίοδο που τα μαλλιά φαίνονται θαμπά, ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα. Συνειδητοποιούμε, ότι τα σαμπουάν και τα conditioners που χρησιμοποιούμε δεν βοηθούν την κατάσταση. Για να ισορροπήσουν τα μαλλιά μας και να έρθουν στην φυσική τους κατάσταση έχουν ανάγκη από πιο ριζικές αλλαγές.

Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις ποια είναι αυτά τα beauty tips που πρέπει να ακολουθήσεις, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, για να επαναφέρεις την υγεία των μαλλιών σου...

Κούρεμα

Όσο κι αν προσπαθείς να μακρύνεις τα μαλλιά σου και δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να τα κόψεις (έστω τις άκρες), αυτή την μεταβατική περίοδο δεν έχεις άλλη λύση. Θα απομακρύνεις τις ταλαιπωρημένες άκρες και θα χαρίσεις στα μαλλιά σου αυτό το boost που έχουν ανάγκη για να μεγαλώσουν στη συνέχεια ακόμη πιο γρήγορα.

Εργαλεία Styling

Προσπάθησε όσο μπορείς να περιορίσεις την χρήση των εργαλείων styling. Τα μαλλιά τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν αφυδατωθεί και ταλαιπωρηθεί, με αποτέλεσμα να έχουν ανάγκη από ξεκούραση. Δημιούργησε χτενίσματα, τα οποία δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις την ισιωτική ή το ψαλίδι σου. Τα buns και οι αλογοουρές είναι το must της σεζόν.

Μάσκα Ενυδάτωσης

Η μάσκα ενυδάτωσης είναι το «κλειδί» που θα επαναφέρει την χαμένη λάμψη των μαλλιών σου. Ενώ θα κάνει πιο δυνατή την τρίχα και θα χαρίσει στα μαλλιά μία νεανική ελαστικότητα και ζωντάνια. Μπορεί να επιλέξεις να κάνεις μία θεραπεία μαλλιών στο κομμωτήριό σου ή να επενδύσεις σε μία μάσκα μαλλιών, από αυτές που υπάρχουν στην αγορά. Το αποτέλεσμα να είσαι σίγουρη πώς θα είναι το ίδιο, μοναδικό.

Η αλογοουρά της Κατερίνας Καινούργιου δίνει έμπνευση για βραδινές εμφανίσεις αλλά και για το γραφείο