Face oils! 8 προϊόντα για κάθε τύπο επιδερμίδας που θα χαρίσουν θρέψη και τόνωση

Ευαγγελία Αλπίδου
Face oils! 8 προϊόντα για κάθε τύπο επιδερμίδας που θα χαρίσουν θρέψη και τόνωση

Ναι, τα λάδια προσώπου είναι και για λιπαρές επιδερμίδες!

Όταν ακούς λάδια για το πρόσωπο, σίγουρα εσύ που έχεις λιπαρή επιδερμίδα θεωρείς ότι είναι κάτι που δεν είναι κατάλληλο για την δική σου επιδερμίδα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Τα λάδια για το πρόσωπο δεν είναι στην πραγματικότητα κάτι καινούργιο, υπάρχουν στην κοσμετολογία εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Παρόλα αυτά, τα περισσότερα έγιναν γνωστά τα τελευταία χρόνια λόγω της εξέλιξης αυτού του κλάδου.

Γυαλίζει η επιδερμίδα σου; Τότε χρειάζεσαι αυτές τις ενυδατικές για ματ αποτέλεσμα

Θρέφουν, ενυδατώνουν & ρυθμίζουν το σμήγμα

Τα λάδια προσώπου εκτός το ότι απορροφούνται αμέσως, χαρίζουν μία απίστευτη βελούδινη και λαμπερή επιδερμίδα, ενώ παίζουν σημαντικό ρόλο στην πρόληψη των λεπτών γραμμών. Θρέφουν, προσφέρουν ενυδάτωση και ρυθμίζουν το σμήγμα προσφέροντας ισορροπία στην επιδερμίδα του προσώπου, ενώ ενισχύουν στην δράση των υπόλοιπων skincare προϊόντων. Η σωστή σειρά είναι μετά τον καθαρισμό και αυτό γιατί οι πόροι είναι ακόμα ανοιχτοί και θα καταφέρει το προϊόν να εισχωρήσει πιο εύκολα στα βαθύτερα στρώματα.

pexels-tanya-satina-6558010.jpg

Όπως ανέφερα και παραπάνω τα λάδια προσώπου είναι για κάθε ανάγκη και τύπο επιδερμίδας. Ναι, ακόμα και αν είναι λιπαρή. Στην αγορά υπάρχουν λαδάκια που το καθένα χαρίζει διαφορετικά οφέλη στο δέρμα. Παρόλα αυτά, εσύ που έχεις λιπαρή επιδερμίδα μπορείς να επιλέξεις ένα αντίστοιχο, το οποίο δεν θα φράξει τους πόρους σου και θα αποφύγεις έτσι την εμφάνιση από τυχόν σπυράκια πάνω στο δέρμα. Βέβαια, τα περισσότερα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι για όλους τους τύπους δέρματος, οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις και εσύ ένα από αυτά στην skincare routine.

mathilde-langevin-FDRaYqiTY1k-unsplash-(1).jpg

Βραδινή Skincare Routine

Εγώ, προτιμώ να χρησιμοποιώ τα face oils στην βραδινή περιποίηση, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ για να μπορούν να έχουν όλο τον χρόνο να δράσουν σωστά, σε μία επιδερμίδα καθαρή χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει τα καλύτερα λάδια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Εγώ λατρεύω να τα δοκιμάζω ξανά και ξανά! Προσοχή! Αν δεν βρεις αμέσως το face oil που θα καλύψει τις ανάγκες σου, μην τα απορρίψεις αμέσως, είμαι σίγουρη ότι θα βρεις το δικό σου. Ρίξε μία ματιά...